Placerea mea vinovata

Poveste scrisa in cadrul competitiei SuperBlog 2016.
*
Nu sunt chiar cea mai grozava boaba din pastaie cand vine vorba de potrivitul hainelor, asortarea diverselor obiecte vestimentare sau cautatul pieselor potrivite pentru tot felul de momente speciale. Mai bine-mi dai de mers 600 de kilometri cu bicicleta. Doar ideea ca trebuie sa ma indrept spre dulapul neincapator pentru a incepe sa studiez ce cu ce merge, ce culoare as vrea sa port azi, oare sa aleg fusta sau pantalon, sosete sau dres, geaca, hanorac, funda, esarfa, panglica si toate acele alegeri nenumarate pe care o femeie trebuie sa le faca inainte de a iesi din casa, ma obosesc nespus.

Dar, chiar daca ma lovesc de „mici” impedimente in alegerea hainelor potrivite pentru diverse activitati si in general imi ia mult mai mult timp decat majoritatii sa incheg o tinuta de succes, ei bine! cand imi iese tinuta, parca sunt un alt om. Adevarul este ca piesele vestimentare care te avantajeaza, care te scot in evidenta ca individ si-ti subliniaza parca personalitatea, iti dau extraordinar de multa incredere in tine. Esti mai deschis, mai sociabil, parca ai disponibilitatea sufleteasca de a interactiona mai mult cu ceilalti, conversatia se leaga mai repede.

Sunt o fire vesela de felul meu si imi plac culorile. Cat mai multe si cat mai vesele, sa-mi faca ziua frumoasa.
Imi plac materialele speciale, texturile deosebite, sireturi, capse, desene, cusaturi, toate pozitionate acolo unde trebuie, cat sa-mi fie mie pe plac. Ai putea spune ca multe din lucrurile pe care tocmai ti le-am enumerat sunt mult prea inzorzonate, frizeaza kitsch-ul si extravaganta. Departe de mine. Imi plac toate acestea, dar asta nu inseamna ca o sa le port pe toate in acelasi timp, pom de craciun, beteala sa-mi mai trebuiasca. Nu! Imi aleg haine cu o croiala clasica, piese pe care sa le pot purta in mai multe circumstante – la birou, la o plimbare, la o cina cu prietenii si pe care sa le asortez cu ceva mai iesit din comun, o culoare mai fistichie, o textura deosebita sau o broderie speciala. Te-ai prins de idee.

Si pentru ca in alegerile mele am descoperit de ceva timp asistentul Answear, indrumator personal in alegerile vestimentare pe care le fac, tot pe site-ul lor am gasit printre altele si hainele potrivite si perechea de incaltaminte perfecta pentru urmatoarea plimbare din acest noiembrie friguros.

Te rog sa faci cunostinta cu pufoseniile!
Imagine preluata de pe answear.ro
Este vorba de placerea mea vinovata, sau Moon Boot, o pereche de cizme de iarna low fur, de culoare bleumarin, special create pentru vremea rece din ultima perioada, cu ninsori timpurii. Am cautat din prima un model cu sireturi, sa mi-l pot ajusta pe picior in functie de numarul sau grosimea sosetelor purtate, musai rezistent la apa, pentru ca n-as vrea sa ma inund la prima zapada. Faptul ca sunt imblanite nu numai la exterior ci si la interior, ma face sa-mi doresc sa-mi rasfat degetelele in fiecare moment. Inarmata cu minunatiile astea, alaturi de sosetele super amuzante Holy Cow din colectia Nanushki si geaca de puf din colectia Tommy Hilfiger, ma simt in stare sa depasesc orice trotuar inzapezit si depresia cauzata de lipsa zilelor insorite de vara si a cerului albastru.



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

De ce am renuntat la serviciile medicale Sanador

Pe unde ne-au purtat picioarele - Gaesti

Buzau - Lopatari si retur