Cum mi-am petrecut sfarsitul lumii - poveste in 20 de acte - Epilog

Nu am dormit mult in ziua de Sfarsitul Lumii si la 9:30 am facut primii ochi, care s-au inchis apoi o data si inca o data si inca o data pana la 11:00, cand am ajuns la concluzia ca nu ma mai suport, fie ce-o fi, ma trezesc. Si m-am trezit si m-am dus la munca.

Ziua s-a scurs linistita, nu s-au pravalit muntii si nu au secat marile, pasarile cerului inca zburau si eu tot faceam umbra sub soare.
Sunt curioasa ce fac cei cu buncare. Sper sa se fi distrat pe jumatate cat m-am distrat eu cu ziua asta :)

*
Pentru ca tot a fost asa de molcoma ziua, cred si eu la 3 ore dormite pe noaptea precedenta, seara ne-am pregatit voiosi pentru o petrecere de Sfarsit de Lume.

Am mers intai si intai la restaurant Blind, unde am savurat pe un intuneric de-ti bagai degetele in ochi, o gustoasa portie de pui cu alune si o portie de mousse de visine.


Ne-am facut o poza doua...

inclusiv cu aparatul dragut cu ajutorul caruia vezi pe intuneric, l-am orbit pe Andrei pentru ca pornise minunatia de aparat in timp ce eu vroiam sa fac poza si am plecat apoi mai departe spre Centrul Vechi.

Clubul Mojo ne-a strans pe toti pana dimineata. Si am dansat si consumat Salitos in mod responsabil. Nu-ti dau detalii. Ce se face in Centrul Vechi, ramane in Centrul Vechi. Dupa ora 3, am ajuns la etaj la karaoke, unde ne-am aratat cu totii si toatele capacitatile corzilor noastre vocale.

La 5 ne-am gandit ca ar trebui sa plecam spre casa. Si iata-ma din nou, a doua seara consecutiva cand am inchis barul, de data asta impreuna cu Andrei, si am pornit din nou spre acelasi tramvai sa ne duca spre casa.
La revedere Sfarsitul Lumii, m-am distrat de minune!


Alte episoade:
Episodul 20
Episodul 19
Episodul 18
Episodul 17
Episodul 16
Episodul 15
Episodul 14
Episodul 13
Episodul 12
Episodul 11
Episodul 10
Episodul 9
Episodul 8
Episodul 7
Episodul 6
Episodul 5
Episodul 4
Episodul 3
Episodul 2
Episodul 1
Prolog

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

De ce am renuntat la serviciile medicale Sanador

Pe unde ne-au purtat picioarele - Gaesti

Buzau - Lopatari si retur