Cum mi-am petrecut sfarsitul lumii - poveste in 20 de acte - Episodul 6

A venit Mosul si la mama si la tata :), si la serviciu si peste tot. Nu vrei sa stii cate dulciuri am mancat. La naiba! nu vreau eu sa stiu cate dulciuri am mancat. Si colac peste pupaza, in zi de joi, iar nu m-am dus la sport.

In schimb am facut alte lucruri interesante.
Am vizitat pisicul supraponderal care s-a transformat subit in Cerber, dar nu cu 3 ci cu 6 capete, in rest el a fost animal de treaba, pisicos si alintator ca de obicei.

Poza nu este deloc prelucrata, ci facuta printr-un dispozitiv foarte dragut (adica o jucarie), ce poarta numele de prisma (o poti gasi si pe ea si alte modele la magazinul celor de la Hands On Education). Au o gramada de variante si este foarte probabil sa ma mai infig in portofel de cateva ori pana la sfarsitul anului.

Mi-am facut si eu un cadou de Mos Nicolae. Si dupa cum bine se stie ca bufnita la bufnita trage, poza de mai jos este suficient de sugestiva.
Si crede-ma cititorule cand iti spun ca aceasta speciala creatura din carpa creeaza dependenta.

M-am apucat sa citesc Scrisoare de dragoste a lui Mihail Drumes. Nu, nu am facut o pasiune pentru acest autor, doar mi-am luat la rand cartile din biblioteca. Si nu, nu le-am ordonat pe toate alfabetic si in functie de anul tiparirii, pur si simplu le-am indesat in biblioteca, in ordinea perfecta, dupa tip de carte, colectie si dupa dimensiuni.
I can see an obsessive compulsive pattern in that..

*

Graul lui Andrei a dat pe afara. Nu cred ca rezista pana la Craciun. Oare sa-l tund?




Au mai ramas 15 zile.

Alte episoade:
Episodul 5
Episodul 4
Episodul 3
Episodul 2
Episodul 1
Prolog

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

De ce am renuntat la serviciile medicale Sanador

Pe unde ne-au purtat picioarele - Gaesti

Buzau - Lopatari si retur