Cum mi-am petrecut sfarsitul lumii - poveste in 20 de acte - Episodul 17

E adevarat, dimineata mi-am petrecut-o ca mai toti dintre noi, pe plantatie. O frumoasa si minunata plantatie, cu flora si fauna aferente.

Dupa amiaza in schimb, mi-am dedicat-o vizualizarii unei minunatii de film, nou si proaspat scos din cutie, pe nume Hobbitul, (scurta crispare, eye twitching) remake perfect dupa Lord Of The Rings, (eye twitching pronuntat, scrasnire din dinti, inversunare si chiar si un pic de disperare, smulgere de par din cap) o Doamne Dumnezeule! am stat 3 ore pe scaun sa vad din nou Lord Of The Rings 3D intr-o sauna sinistra, cu mult calabalac in brate, fara aer conditionat, cu durere la nas din cauza ochelarilor mult prea grei si durere de cap din cauza 3D-ului timp de 3 ore.
(inspir, expir, inspir din nou,, acum imi reiau mina vesela) Partea buna a lucrurilor - 3 ore de chin, vezica rezista :)

Exagerez evident - filmul merita vazut, dar dupa asta seara, mi-am innoit promisiunea de a nu ma mai duce la cinema sa vad filme peste 2 ore. O sa stau cuminte acasa, cu popcorn facut la microunde, un Salitos in brate si Andrei & friends.


Au mai ramas 4 zile.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

De ce am renuntat la serviciile medicale Sanador

Pe unde ne-au purtat picioarele - Gaesti

Buzau - Lopatari si retur