Cum mi-am petrecut sfarsitul lumii - poveste in 20 de acte - Episodul 19

Daca tot mai sunt 2 zile pana la apocalipsa, macar sa ma mentin in forma.
Azi am fost la kangoo jumps sa-mi vars ficatii. Si nu, nu sunt eu in poza, dar cu putina munca voi fi :P

imagine preluata de pe gizmag.com

Cand privesti din exterior, sportul acesta pare usor idiotic. Numai femei care topaie incontinuu cu niste ghete nostime in picioare. Te si intrebi de ce oare obosesc pentru ca totul pare atat de simplu...

Lasa-ma sa-ti spun ca pare mai simplu decat e. Coregrafiile sunt complicate cateodata si daca esti incepator ca mine, ti se mai incurca picioarele sau ai tendinta sa te rostogolesti spre cea din dreapta sau stanga ta. Dupa ce inveti sa-ti tii echilibrul, totul este mult mai bine. Asta nu inseamna ca intr-un sfert de ora nu gafai. O!! da cum inca :) si incep sa te doara toate organele interne care te pot durea..

Beneficiile acestui sport? La ora asta, pe toate site-urile pe care am intrat, am gasit aceleasi bile albe pentru sariturile cu ghete de cangur.. varietatea nu e la ea acasa aparent.. iar ochii mei sunt mai bulbucati ca de obicei (si da, gandeste-te ca se poate mai bulbucat de-atat) si casc de-mi troznesc falcile..

"Numai faptul ca te obliga la un "mers" mai alert si mai coordonat atunci cand ii porti este considerat un important beneficiu. Pana si specialistii de la NASA au fost surprinsi de beneficiile acestui tip de pantofi, de vreme ce unul dintre cei mai renumiti cercetatori a spus ca exercitiile cu acesti pantofi sunt cele mai eficiente inventate de ompana in prezent. De ce? Pentru ca pantofii Kangoo Jumps te ajuta sa eviti neplacerile pe care le intalnesti atunci cand faci sport cu pantofii obisnuiti - durerile din talpa de la impactul cu solul vor disparea! Vei slabi mai repede, specialistii spun ca poti pierde astfel 800 de calorii pe ora si iti vei spori anduranta fizica. Circulatia cardiovasculara se va imbunatati si inima ta va deveni mai vesela si mai sanatoasa. Vei vedea ca stresul te va parasi ca prin minune. Vei avea atata energie cat n ai mai simtit de luni intregi. Oasele picioarelor se vor intari, iar coapsele tale vor arata mai definite si mult mai sexy. Daca faci exercitii regulate, vei putea chiar sa porti, in curand, pantaloni scurti. Iar postura ta va fi de regina, pentru ca acest sport te obliga sa iti tii spatele drept. Ideale pentru articulatii, ghetele Kangoo Jumps atenueaza cu 80% impactul corpului cu solul."
In fine. Ideea e ca e fun, faci o gramada de miscare si-ti folosesti muschi despre care nu stiai ca sunt acolo. Ceea ce e ok dupa mintea mea.
Am sarit o ora, o sa dorm 8 :)
lovely!


Au mai ramas 2 zile.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

De ce am renuntat la serviciile medicale Sanador

Pe unde ne-au purtat picioarele - Gaesti

Buzau - Lopatari si retur