Cum mi-am petrecut sfarsitul lumii - poveste in 20 de acte - Episodul 4

Ziua de marti a venit cu realizarea ca este chiar greu sa te blogorezezi in fiecare zi. Am suferit de mania paginii albe a scriitorului. Mi-a trecut repede.

Am asteptat sfarsitul lumii pregatindu-ma fizic. M-am dus la sala la o noua sesiune de spinning. Este chiar sportul meu preferat dupa MTB si il practic de vreun an si ceva de zile, de cand mi-am dat seama ca ma ajuta la slabit. Si da, am slabit ceva fata de sfarsitul facultatii cand ma gaseam dupa cum se vede mai jos, intr-o poza din 2007, din plina vara.

Postez totusi si una recenta, de anul asta, de acum cateva luni, sa-mi spal pacatele pentru acea perioada..


Diferenta? o viata activa (concursuri de MTB, maratoane de alergat, chiar daca am participat la cursele populare sau scurte, a contat foarte mult faptul ca nu am stat in casa, sau in club, pub, bar, sau in fata televizorului, ci mi-am luat picioarele sau rotile la spinare, dupa caz), ceva spinning (cam de 2 ori pe saptamana) si 10 kg in minus. Nu o sa incep sa iti "predau" ce inseamna spinningul. Daca te intereseaza, poti intra sa citesti aici.
Iti pot spune doar ca pe mine m-a ajutat foarte mult sa ma pun putin in forma - si cand zic asta ma refer sa imi cresc rezistenta la efort, sa respir mai bine si sa ma simt bine psihic (mens sana in corpore sano).

La MTB m-a ajutat? Mai mult ca sigur; ma gandesc doar la rezistenta crescuta pe care o posed. Nu este exceptionala (pentru ca sunt o molusca puturoasa) dar este ok. Cat sa nu-mi fie rusine la un concurs de biciclit (hai primavara hai!)

Acum iar mi-e dor de primavara.

Au mai ramas 17 zile.


Alte episoade:
Episodul 3
Episodul 2
Episodul 1
Prolog

PS. Sper ca cei care ma citesc si au ajuns in acest punct isi dau seama ca nu cred in sfarsitul lumii si pur si simplu folosesc aceasta " tema" pentru a ma distra aberand in scris. 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

De ce am renuntat la serviciile medicale Sanador

Pe unde ne-au purtat picioarele - Gaesti

Buzau - Lopatari si retur