Cum mi-am petrecut sfarsitul lumii - poveste in 20 de acte - Episodul 12

12.12.12, 12:12 - a trecut pe langa mine, ca voda prin loboda.
A da, pentru astazi se mai preconizase o apocalipsa. Din nefericire, si aceasta s-a dus pe apa sambetei ca toate celelalte identificate pana acum. Ultima mea speranta ramane tot cea de pe 21 decembrie.
Dar si cu aceasta am cateva lucruri de dumirit, intrucat nu se pupa tocmai bine mesajele transmise de maiasi. O sa fie oare la noi, in Romanica asta frumoasa si inghetata, data de 21 decembrie sau de fapt 20 decembrie seara, avand in vedere ca primele ore ale lui 21 decembrie se vor trai pe taramuri indepartate, unde se va face prima data ceasul ora 0:01, prin estul extrem al Rusiei, insulele Marshall, Fiji si Noua Zeelanda? Sau poate o sa avem pentru fiecare fus orar cate o apocalipsa, pe masura ce data de 21 decembrie se va instala cuminte, ca la ea acasa? Asta ar fi sigur ceva deosebit. Sper sa aduca daruri.
Dar sa revenim din discutii filozofale interminabile cum se preconizeaza a fi aceasta.

Cum mi-a fost ziua intrebi? Pai, avand in vedere ca o imagine face cat o mie de cuvinte, iti voi arata cateva poze sa-ti faci o oarecare idee.








Wild party.
Imi place sa organizez evenimente, este unul din lucrurile care-mi plac la nebunie, cu neprevazutul acestora si cu gradul ridicat de stres pe care il aduc. Si cu satisfactia zambetului de pe toate fetele la final. Indiferent de tipul de activitate.

Au mai ramas 9 zile.

PS (dupa cateva minute de la publicare) - la naiba zic, asta a fost si episodul 12!!!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

De ce am renuntat la serviciile medicale Sanador

Pe unde ne-au purtat picioarele - Gaesti

Buzau - Lopatari si retur