Cum mi-am petrecut sfarsitul lumii - poveste in 20 de acte - Episodul 15

Cat e de bine sa faci ochi sambata si dimineata ta sa inceapa de la ora 11 cel putin.
*
Ziua a trecut repede, dedicandu-ma couch-potato-ingului. Si casei din turta dulce pe care am decimat-o cu Andrei :)

Seara in schimb, am dedicat-o hand-madeului la atelierul zanei, tinut la High Life Bistro, din Victoriei.

 Si ce-am mai gasit aici, o multime de lucrusoare minunate, dulciuri si cateva bauturi exceptionale de la Acai Ro..

Am savurat o bautura si m-am pus pe treaba repede, aveam de facut o rama foto si un cosulet. Si am inceput... intai rama. Sincera sa fiu, este mai greu decat pare. Trebuie sa stai sa te gandesti ce lipesti de afurisita de rama astfel incat fiecare obiect in parte sa fie scos in evidenta si produsul final sa nu fie o completa varza. Recunosc faptul ca primul meu obiect cu chestii lipite pe el mi-a dat nitel de furca. Dar cred ca finalitatea nu este atat de dezagreabila pe cate am crezut eu ca o sa fie si e chiar simpatica si  cred ca o sa o si folosesc.Apoi cosuletul :)
Cosuletul a fost o alta mancare de peste. Am ales cosul. ok, toate bune, dar cum infig crengutele de brad astfel incat sa stea suficient de bine intepenite cat sa tina toate ornamentele si sa nu se rastoarne nimic.
Apoi, ce ornamente sa alegi sa impodobesti crengutele astfel incat sa nu arate si acesta ca o imensa adunatura de lucruri dragute. Grea decizie. Le-as fi luat pe toate sa le indes in cosul incapator. Am ales totusi conuri de brad, ghinda, betisoare de vanilie si portocala uscata, cateva margele, o inimioara pe bat, o acadea si o lumanare. Si a iesit asta..


E primul meu cos tematic. Sper nu si ultimul.

Au mai ramas 6 zile.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

De ce am renuntat la serviciile medicale Sanador

Pe unde ne-au purtat picioarele - Gaesti

Buzau - Lopatari si retur