De sezon! Joyeuses Pâques :)

Ce poti sa faci in ultima zi inainte de Paste?
O sute de variante de raspuns la intrebarea asta. Eu ti le zic pe primele (mele) 5 :)

1. Am vopsit oua. Dar macar sa ma fi rezumat numai la oua. Nu! Cand vopseste Oana lucruri, atunci toata zona in care se desfasoara ea, se va implica automat in proces - masa, dulap, diverse ustensile de bucatarie, degete, fata, bluza, etc etc.(Norocul meu ca vopseaua s-a sters repede de pe fata si maini. Ar fi fost interesant sa fi iesit pictata ca de razboi din casa :)....)
Atunci cand mi-am luat vopseaua, am ales 3 din culorile existente la raft, pentru ca mi s-a parut mie ca arata bine impreuna - rosu, galben si albastru (patrioata, ce mai). Sa zicem ca rosul si albastru de pe ouale mele fierte seamana cu culoarea mentionata pe plic. Mai putin galbenul care seamana cu portocaliu. Sau cu culoarea initiala a oului. Nu ma pot decide care din ele..
Dar arata bine ele asa lucioase :)


2. Am gatit :))) Surprinzator sau nu, mai fac asta in zilele mele bune. De obicei experimentez pe cine are nenorocul (sau bafta :p) de a se afla in preajma mea.
De data asta am ales sa merg pe ceva asa, ca pentru sufletul meu - pe langa minunatiile de oua vopsite cu jertfa mesei si a altor catorva obiecte casnice, mi-am pregatit un castron sanatos de orez cu lapte, coacaze si scortisoara, alaturi de un shake cu lapte, banane, fulgi de ovaz, miere si nuca de cocos. Nimic traditional in asta, dar ataaaat de apreciate de mine :)
Iti zic numai ca shake-ul s-a dus deja.

TOT!!

a fost extrem de bun! L-am baut cu paiul! Orezul cu lapte o sa ma mai tina ..


3. Am vizitat o familie de buburuze frumoase :)

 4. Am cascat ochii afara in prima ploaia torentiala cu tunete si fulgere a sezonului :) Chiar imi era dor de una din asta.
Nu am putut sa nu apreciez si patrupedul bine echipat care se deplasa cuminte pe trecerea de pietoni, la pasul stapanei.


5. Am savurat ceaiuri calde si ciocolata, alaturi de un kindle prietenos si discutii cu prietenii :)


"May your home be filled
From floor to ceiling
With that Happy Easter feeling" :)


Sa ne pregatim de iepure zic!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

De ce am renuntat la serviciile medicale Sanador

Pe unde ne-au purtat picioarele - Gaesti

Buzau - Lopatari si retur