o cazare vrednica de luat in seama

nu stiu daca am mentionat in postarile mele mirobolante spatiul de cazare pe care l-am gasit pentru noaptea pe care am petrecut-o in sibiu inainte de Geiger.
ca toti concurentii care se respecta (dintre cei care cauta cazare ieftina, mancare buna si componente de bicicleta cat mai de top) ne-am gasit cred, cea mai potrivita cazare pe care o putea gasi cineva si care sa arate cat de cat decent.
astfel, daca sunteti vreodata in trecere prin sibiu si cautati "a place to crash", va pot recomanda un sat de vacanta mic si cochet, situat in apropierea sibiului, in cisnadioara si "intemeiat" de catre Michael Benohr. Este necesara o vizita pentru a trage singuri concluziile. Eu va spun doar atat - lucru mult, treaba de calitate, servicii bune (cel putin in cazul meu asa au fost).
Satul de vacanta are si pensiune, si case de vacanta, si optiuni pentru camping sau caravaning si mai ales cabanute.
Daca ar fi sa citam siteul locatiei ar trebui sa spunem ca "Cele 7 cabane au fost special construite pentru oamenii cu buget restrâns. Facilităţi sanitare foarte bune (NR: toalete comune dar extrem de curate si totul nou) şi o bucătărie pentru gospodărire proprie completează oferta aceasta.
Ca preturi avem:
6 cabane (preţ pentru 2 persoane)

- Preţ 10 - 12 euro/noapte

1 cabană pentru 4 persoane
- Preţ 20 euro/noapte"

probabil o sa-mi spuneti ca ii fac reclama.. da. ii fac reclama, pentru ca raportul calitate pret este exceptional si in plus, de ce sa nu beneficieze si alte persoane de acest fapt ( win win situation - toti cei implicati castiga - si proprietarul, si clientul).
un singur lucru trebuie mentionat ca si dezavantaj - nu se fac rezervari - totul merge pe metoda - primul venit, primul servit, lucru care nu cred ca este chiar asa de tragic.
Mai multe detalii puteti gasi pe siteul pensiunii - apasand aici
excursii minunate va doresc :)

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

De ce am renuntat la serviciile medicale Sanador

Pe unde ne-au purtat picioarele - Gaesti

Buzau - Lopatari si retur