antrenamente

va vine sa credeti (sau nu!) dar am inceput sa-mi iau picioarele la spinare in fiecare zi (mint.. corect ar fi sa spun seara, ba chiar usor spre noapte, avand in vedere ca ma apuca aceste activitati in jurul orei 8:30 - 9 - 9:30) si sa alerg cat ma lasa puterile prin parc.

norocul meu este ca nu alerg singura de nebuna pe coclauri ci sunt in jurul meu (sau eu in jurul lor, depinde de perspectiva pe care o ai la un moment dat asupra lumii) Andrei & Co si asa alergam impreuna.

o iau mereu pe acelasi traseu sa pot urmari evolutia pe care o am la fiecare antrenament. o iau astfel catinel - din parcarea din spatele salii polivalente, trecand pe podul peste lacul tineretului, cobor (offroad pe intuneric, peste o vale cu pietre, la limita ruperii gatului) pe marginea lacului si apoi o iau frumos intr-o ocolire minunata si lasatoare de plaman golit de aer pe malul acestuia.

luni - am avut prima tentativa - am reusit sa alerg pe acest traseu, din spatele polivalentei si jumatate de lac pana cand am picat lata (bine.. impropriu spus picat.. eram mai degraba cu mainile raschirate spre ceruri in speranta de a prinde cat mai mult aer dintr-o inghititura si cu suieraturi stridente ii ziceam lui Andrei - hai acasa, hai ACUM acasa ca mor).. ca o scuza pentru aceasta situatie as putea mentiona ca purtam pantofi nepotriviti :)

marti - a doua incercare - m-am dotat in prealabil cu tenisi si am luat-o din nou frumos din spatele polivalentei, coborare pe pod, trecerea pe marginea lacului, tura de lac completa, urcat inapoi pe pod pana cand intr-un final tura s-a incheiat ca si in noaptea precedenta..am picat lata.. totusi trebuie mentionat ca incursiunea mi-a luat aproximativ 30 de minute, ceea ce este demn de luat in seama din punctul meu de vedere (luand in consideratie faptul ca lacul are un perimetru de aproximativ 3 km + cateva sute de metri in plus diferite distante intre punctele mele de reper de pe traseu..)

miercuri - pentru ca este mijlocul saptamanii, o voi considera ziua mea de respiro.. imi voi lasa muschii sa lancezeasca si sa se relaxeze..

Comentarii

  1. hai mah, ca esti super tare. si eu incercam acum cativa ani sa tot alerg zilnic in Politehnica, dar intre timp m-am lasat. si tin minte ca pe vremea aia, eram tare mandra de mine.
    si acum as fi, dar mi-as dori un parc mai aproape de mine in care sa pot alerga, dar n-am :(

    RăspundețiȘtergere
  2. pai hai si tu in tineretului :D.. e in buricul bucurestiului si are ditamai lacul sa orbitezi in jurul lui :) si in plus, face bine la sinusuri :D

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Atentie! Ma dau cu parerea:

Postări populare de pe acest blog

De ce am renuntat la serviciile medicale Sanador

Pe unde ne-au purtat picioarele - Gaesti

Buzau - Lopatari si retur