inca putin inca putin :)

a mai ramas 1 zi, 22 ore, 38 minute si 23 de secunde in momentul in care scriu eu acest post, pana la startul duatlonului cetatea brasovului.

am avut putin timp de antrenamente, putin timp pentru o inspectie succinta a bicicletei si si mai putin timp sa corectez din problemele gasite la aceasta. adica.. de ce sa fie bicicleta in cea mai buna forma, cand poate sa nu fie.. eventual sa-mi pierd o roata pe traseu sau sa o ia inaintea mea pe drum. lucrurile care se pot intampla..

ca de obicei exagerez :) bicicleta este intr-o forma acceptabila, mai trebuie spalata nitel si unsa, eu sunt intr-o forma acceptabila si daca toate merg bine si vremea tine cu noi (doamne sa nu ploua, doamne te roooooog sa nu ploua, nu mai vreau IAR ploaie la concurs, la toate concursurile de anul asta m-a plouat wwaaahaaaaa :(((((....) voi termina intr-un timp, bineinteles.. acceptabil .

targetul meu este sa termin cam asa: 45 minute pentru alergat tura de 5 km, apoi -  45 minute maxim de facut tura de 7.8 km si apoi inca 45 minute pentru a doua tura de alergat. Da, da, stiu, sunt cativa printre voi care ridica dezaprobator din spranceana si probabil gandesc o chestiune de genul ca asa ceva nu este posibil, ca este prea mult timp pentru distante asa de scurte, ca doar nu a iesit la plimbare, ca plimbarea o poate face afara in parc sau putin in spatele casei.

ei bine  >:P

eu vreau sa particip pentru ca imi plac competitiile si in plus senzatia pe care o ai atunci cand termini un concurs este M I N U N A T A!!.  ma refer la concursuri de orice fel - ciclism, alergare, duatlon, triatlon, etc etc. la finalul unui astfel de concurs nu mai ai nevoie de nimic, nu te mai doare nimic, pentru ca toti cei care te asteapta la finish, te asteapta cu zambetul pe buze, te incurajeaza si te aplauda.. chiar daca nu te cunosc, nu te-au vazut pana atunci si nici nu o sa te mai vada vreodata. senzatia este foarte placuta si boy o boy! abia o astept din nou :D

pentru pasionatii de sport si miscare - va puteti inscrie inca la duatlon! mai multe detalii apasand AICI

PS - VREAU NEAPARAT TRICOU SI MEDALIE!!!!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

De ce am renuntat la serviciile medicale Sanador

Pe unde ne-au purtat picioarele - Gaesti

Buzau - Lopatari si retur