Aprilie - continuare

Poți să vezi aici prima parte și să te delectezi cu întâmplările imediat următoare.
Saga continuă. Doar e abia 6 aprilie.


4 aprilie
- după dușurile scoțiene de dimineață și statul cuminte la serviciu, doar doar s-or alinia planetele și nu se mai prăvălește vreun necaz peste mine, seara era să-mi scot toți dinții din față. Cu patul. Mai exact, cu mecanismul de tip clic-clac al patului, pe care-l testam senină în timp ce montam cu Claudiu canapeaua din dormitor. Mecanismul s-a revoltat la apăsarea mea sublimă și era să mă pocnească peste dinți cu viteză hiperluminică. A trecut razant de gura mea, sub ochii năuciți ai lui Claudiu. Mi-a promis că dacă o țin tot așa, mă leagă pentru restul lunii în debara, pe mașina de spălat.

5 aprilie - dimineața a debutat bine. Am călcat strâmb și era să cad în dinți la metrou. Nu m-a împins nimeni, doar am traversat un prag metalic încastrat în ciment și cu vreo 2 milimetri mai sus decât restul pardoselii, prag ce făcea separația între interiorul și exteriorul spațiului de la metrou. Mergeam cu mâinile în buzunar când s-a întâmplat și m-am simțit pentru o fracțiune de secundă ca turnul din Pisa. Doar că în mișcare și cu pământul din ce în ce mai aproape de ochi. Am parat agil căzătura, printr-o echilibristică de excepție. Nici nu am scos mâinile din buzunar. E o chestie frecventă, nici nu o mai bag în seamă.

Restul zilei s-a scurs fără incidente.

6 aprilie - m-am trezit devreme azi, fără să vreau, în jur de 2 noaptea, în timp ce pisica voia să mă omoare. Îmi făcea drăguța de ea masaj pe gât cu labuțele din față, dotate cu gheare ascuțite. Apoi s-a așezat cu tot corpul gras pe aceeași parte componenta a mea, fără să bage în seama ochii-mi bulbucați și gesturile disperate de a căpăta o gură de aer proaspăt, fără să deranjez monumentul de torcăială de la locul dânsului. Totul s-a terminat cu bine cu rearanjarea în spațiu a creaturii.

Deja aștept cu nerabdare să văd ce mai urmează.

Sursa imagine: Pinterest

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

De ce am renuntat la serviciile medicale Sanador

Pe unde ne-au purtat picioarele - Gaesti

Buzau - Lopatari si retur