My 1st personal achievement pe 2015

Imi doream sa fac asta de cel putin 2-3 ani, astfel incat la inceputul anului... ce mi-am zis! La naiba cu tot, o sa o fac! Daca nu acum, atunci cand? la 50 de ani?
Asa ca mi-am luat inima-n dinti si m-am inscris la cursul Bronze Level de instructor de Indoor Cycling, tinut la World Class.Am fost in total 20 de participanti, persoane obisnuite care au avut mai multe sau mai putine de-a face cu sportul de-a lungul timpului - unii au facut sport de performanta sau facultatea de educatie fizica si sport, altii erau deja instructori sau personal trainers si altii, ca mine, care doar au vrut sa vada ce-ar fi daca.
Mi-a placut faptul ca am fost veseli toti si foarte comunicativi, cursul a fost chiar interesant si mi-a spulberat impresia pe care o aveam despre faptul ca nu mai am ce altceva sa stiu despre sportul asta. Ba mai sunt! si inca multe.

Mi-a placut foarte mult partea practica, mai exact cea in care am facut noi programul unei clase si apoi tot noi am sustinut ora, rand pe rand, cate o melodie.Sentimentul a fost grozav si mi-am dat seama ca este un pic mai greu decat pare. Cel putin in cazul meu, am observat ca ma concentram sa le vorbesc celorlalti, sa ii imbarbatez si sa le dau indicatii si pentru ca atentia mea era indreptata foarte mult in directia asta, mai pierdeam din ritm :)) Dar important este ca am invatat din experienta asta. Acum, sincera sa fiu, mi s-a deschis usor apetitul pentru a si profesa, dar vom vedea in ce masura si cand se va ivi o sansa pentru a putea face ceva in aceasta directie. Trecem pe wish list!

Si iata-ma astazi, fericita posesoare a unei diplome minunate pentru instructor de indoor cycling! Rezultatul mult dorit! My precious!!! :)))

Un weekend grozav, petrecut alaturi de oameni frumosi si incheiat cu o serie de zambete largi de invidiat :)

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Atentie! Ma dau cu parerea:

Postări populare de pe acest blog

De ce am renuntat la serviciile medicale Sanador

Pe unde ne-au purtat picioarele - Gaesti

Buzau - Lopatari si retur