7 days till Christmas – two down, five more to go

Mă mișc cam greu..
Imagine preluata de pe ibd-warrior.co.uk
E posibil ca trezitul târziu și vinul fiert să fie două constante binevenite ale acestor vremuri. Nu mă plâng și mă supun sorții crude care îmi pune la încercare mințile-mi rătăcite!
Duminica trecută m-am bucurat de micile plăceri ale vieții! Am făcut cozonac, de antrenament, doi la număr, pe care Claudiu i-a dus la serviciu acu' două zile și care (spune gura lumii) s-ar fi mâncat cu poftă de colegi și prieteni. Cu atâta poftă încât chiar el era gata să rămână nemâncat. Lucrurile s-au reglat repede și și-a adjudecat porția binemeritată.

Mi-am omorât degețelele la decupat și construit globuri din carton colorat pe care le-am dăruit în calitate de moș Crăciună la Corina`s Christmas Tree Decorating Party@home. Le-am decupat, închegat, blagoslovit cu amândouă mâinile și am lăsat să scape printre dinți o porție sănătoasă de cuvinte de duh, când nu se asamblau cum trebuie drăciile și apoi le-am dăruit cu dragă inima, întru buna noastră dispoziție.

Și daca tot am fost la party, mi-am adus aportul personal la facerea vinului fiert. Mirodenii, bucățele de măr, câteva minute de dat vinul în clocot și let there be brad! și LER! Aburii alcoolului, alături de trei căni delicioase de vin și se întâmplă asta.

Și dacă tot m-am stârnit la poze, am continuat cu Murs! Uite ce încântat era!

Și cu mâță! Un întreg album foto.

It was a good day!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

De ce am renuntat la serviciile medicale Sanador

Pe unde ne-au purtat picioarele - Gaesti

Buzau - Lopatari si retur