My very 1st indoor cycling class

Nu stiu zau pentru altii cum a fost, dar pentru mine prima zi de instructor de cycling a fost de-a dreptul GROZAVA! :D
Am inceput in forta cu un maraton de doua ore, unde am avut si eu my very 1st indoor cycling class.

Imi doream de ceva timp sa fac si asta, sa fiu instructor zic. Daca imi ziceai la inceputul lui 2015 ca o sa ajung sa-mi tin prima ora la o sala de sport, ti-as fi spus ca nu e frumos sa razi de cei din jurul tau, ba chiar m-as fi uitat la tine cu o falca-n ceriu si una-n pamantu`.

Dar iata ca s-a intamplat, 99,99% cu ajutorul lui Mihai si 0,01% inspiratie divina. Mi-am pregatit constiincioasa muzica pentru ora, fiecare melodie in parte, sa fie cat se poate de potrivita pentru ceea ce voiam eu sa fac. Le-am ascultat de la cap la coada de cateva ori, sa-mi dau seama de stilul pe care trebuia sa-l abordez, intensitati, pozitii, tot felul de detalii administrative. Ideea e ca m-am stresat ceva, totul pentru ca rezultatul sa fie bun, iar persoanele care participau la ora sa se simta bine.

Am avut un pui de emotii de dimineata, iar apoi, cand am ajuns la sala si ne-am aranjat bicicletele, totul a disparut ca prin farmec :)
Muzica, miscare, energie, zambete de jur imprejur.

A fost o experienta extraordinara, iar sentimentul pe care-l ai la finalul orei, cand toata lumea zambeste si-ti multumeste pentru ora este unic :)
Pazea lume!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

De ce am renuntat la serviciile medicale Sanador

Pe unde ne-au purtat picioarele - Gaesti

Buzau - Lopatari si retur