Nike & Run Club (sau running Valentines. De sezon, in ton cu primavara)

Sambata de ziua indragostitilor a fost prima zi de alergat, dupa experienta traumatizanta de la inceputul lui februarie. O mai tii minte ca ti-am povestit cu lux de amanunte. Si crede-ma cand iti spun ca a fost o alergare incununata de succes - o tura cuminte de 7 km si un pic, intr-o frumoasa zi de weekend, cu soare rotund si mare pe cer :).

Am fost la Nike + Run Club, Saturday Run in Herastrau, locul in care se strang in fiecare saptamana din ce in ce mai multi alergatori.(e foarte amuzant, cum da un pic de soare - cum ies toti, puzderie, care mai de care mai colorat si mai cu avant si rosu in obraz).

Sa nu crezi ca din momentul in care am facut ochi in ziua respectiva am fost gata montata sa merg la alergat. Am dus o scurta lupta interioara. Bineinteles ca abia am tras de mine sa ma urnesc din caldurica si confortul oferite de propriul pat, in frigul (ce mi se parea mie) de afara. Drept pentru care, am intarziat nitel la start si am ajuns dupa ce s-a facut incalzirea, poza de inceput si dupa ce toata lumea a luat startul.


Alergarea mea a fost extrem de chinuita, topaind mai mult intr-un picior in jurul lacului, asudand din belsug si cu un val de sudalmi iesindu-mi din circumvolutiunile incruntate..
Dar a fost dragut :D nu m-am oprit si iata-ma in prezent recuperata complet, fara nici un fel de durere, zburdand ca o iada.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

De ce am renuntat la serviciile medicale Sanador

Pe unde ne-au purtat picioarele - Gaesti

Buzau - Lopatari si retur