Surpriza de luni

Ce inseamna scoala vanzarii? (sau cum isi mai promoveaza unii afacerea pe langa diverse concursuri de ciclism)

Inseamna sa trimiti 4 poze misto - printate pe hartie de calitate buna, poze clare si in ipostaze/ ambianta frumoase - prin posta catre X-ulescu (in speta eu). Pozele sa fie de la un concurs mare la care ai participat recent si care te-a incantat prin peisaj si organizare - Salzkammergut.
Pozele sa fie insotite de o scrisoare care sa iti ureze felicitari pentru succesul tau, intrucat orice participare la o astfel de competitie este o reusita si care sa iti spuna printre altele ca Y ti-au facut niste poze. Daca iti plac respectivele poze, le poti bineinteles cumpara, drept pentru care ai un cont bancar pentru a face viramentul daca esti din afara tarii. Daca nu iti plac pozele sau nu vrei sa le achizitionezi, le poti returna catre expeditor. Si multe reusite in competitiile viitoare.

Cat de tare e asta?? CAT?
:)))
Am ras putin de dimineata cand am gasit plicul tronand pe birou. Cel mai nostim imi pare faza cu daca nu vrei pozele sa le returnezi. Adica mai platesti si taxe de transmitere. Adica probabil o parte considerabila din valoarea pozelor.
E ok..

*
Dupa urcarea pe asfalt care mi-a omorat suflul

Pe drumul taiat in stanca de unde am admirat privelistea

Aproape de finish unde iar ma furase peisajul

La final, de mana cu Andrei N., cand am terminat impreuna concursul.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

De ce am renuntat la serviciile medicale Sanador

Pe unde ne-au purtat picioarele - Gaesti

Buzau - Lopatari si retur