Cazare - Gossau, Austria

Nu stiu ce imi place cel mai mult la pensiunile din Austria – faptul ca arata atat de bine, faptul ca toate dotarile sunt atat de la indemana, faptul ca atunci cand te cazezi ai acel sentiment placut de „acasa”, iar cand ajungi acolo totul este primitor si curat. De fiecare data cand plecam in concediu, ne rezervam un apartament intr-o pensiune, sau intr-un complex de apartamente. Folosim cu incredere booking.com din simplul motiv ca ai totul acolo – descrierea cazarii, cateva poze, localizarea pe harta si poti lasa si un feedback dupa sejur, fie  pozitiv sau negativ in functie de experienta avuta. De fiecare data am nimerit cum nu se poate mai bine. Si de data asta norocul ne-a suras. Am inchiriat un apartament cu doua camere, bucatarie si living, patru persoane, timp de 4 nopti.
Camera noastra a fost extrem de draguta. Un pat dublu din lemn masiv trona in mijloc, incadrat de doua noptiere, doi maci albastri stateau deasupra capului, iar pe perne – doua bomboane mari (MAAAAARIIII  :p~ balutza!!) Mozart delicioase.

Si iarasi iubesc la cazarile din Austria – pernele si paturile extraordinar de pufoase, cearceafurile care fosnesc de prospetime, lucrurile personalizate din fiecare camera – vezi inclusiv puiul de perna din mijlocul patului care era brodat de mana pe o panza oarecare. "vise placute"

In dreapta patului, dupa ce treceai de prag, intrai in zona de dus, unde aveai spatiu suficient sa te desfasori in fata oglinzii, in timp ce priveai pe geam spre frumusetea de afara. Multe elemente in camera, care mai de care sa-ti atraga privirea – tablouri, sculpturi, ornamente diverse, scaun, canapea, masuta, lampi, perdele, covoare – toate sa-ti ofere un sentiment placut de „bine-ai-venit–sper-sa-ti-placa-aici-sa-stai-mult-si-sa-mai-vii-si-data-viitoare”.


Fiecare colt al casei scarii avea cate ceva dragut ce merita sa fie fotografiat – lampite in forma de nuferi cu lumanari


O pisica zambitoare din lemn cu doi "ghemi"


Gradina era plina de flori si arbusti ornamentali si nu lipsea nici eterna bufnita


Sau o alta matza :)


Probabil te intrebi de ce am scris postul asta despre cazarea din Austria.. ma rog prima cazare la care am stat in vacanta. O sa-ti dai seama cand o sa ajung sa-ti povestesc despre o alta cazare, de data aceasta la Paltinis, luata pe drumul de intoarcere :)

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

De ce am renuntat la serviciile medicale Sanador

Pe unde ne-au purtat picioarele - Gaesti

Buzau - Lopatari si retur