Too tasty for men

Imi place berea cu arome si sunt fanul ei numarul unu, avand in vedere ca eu bere normala nu beau. (nu inteleg disponibilitatea oamenilor de a bea chestii amare, printre care bere, cafea, whisky, ness si alte dracovenii).
Prin urmare, cand am vazut de curand reclama la o noua varietate de bere Redds m-am gandit.. sa ma las furata de aceasta si sa "gust povestea din interior".
Producatorii au tinut sa precizeze pe siteul oficial ca aceasta bere este un festin pentru simturile tale, o poveste cu 4% alcool, suc de merisoare si aroma naturala - Redds Cranberry, prima bere cu merisoare din Romania. Intr-adevar doar 0,07% suc de merisoare daca ai curiozitatea (eu o am in general) de a citi eticheta, dar hei! cine se lasa influentat de scrisul mic si nesemnificativ de pe o cutie metalica frumos colorata..
Bineinteles pe site nu se precizeaza nici colorantul din concentrat de morcov, aroma naturala (care nu stiu de care aroma este, din partea mea ar putea fi si de brusture sau de ciuline), sucul de lamaie care se regaseste in proportie de 3,5% (si care ma duce cu gandul ca mai degraba am de-a face cu un suc de lamaie cu aroma de merisoare..)

Dar sa trecem de aceste aspecte. Mi-am luat afurisita de bere aseara. Chiar 2 cutii de 500 ml ca berbeaca. La prima gura mi-am dat seama ca nu imi place. E groaznica. Ce fac cu cealalta cutie?

Morala: La pomul laudat nu te duci cu sacul. Am mers pe principiul ca imi place berea Redds (de care beau mereu in oras) si, sub influenta reclamei, am plusat si am presupus ca-mi va fi pe plac si berea cu merisoare. Gresit. E oribila.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

De ce am renuntat la serviciile medicale Sanador

Pe unde ne-au purtat picioarele - Gaesti

Buzau - Lopatari si retur