"si nu e prima data"

De multe ori m-am intrebat, ce ai putea face mai bun cu timpul tau de duminica dupa-amiaza, de la ora 8:42 (pm), dupa ce cu 24 de ore in prealabil ai participat la o nunta nebuna in care ai dansat, mancat si consumat bauturi cu un nivel de alcool deosebit de ridicat, ai dormit 4 ore, ai dat o tura pana in mijlocul muntelui sa-ti vezi bunicii, si in final te-ai rostogolit cu masina spre casa, tarsaind rotile dupa tine.


In cazul in care aveti una sau doua variante, care mai mult ca sigur ar include o baie lunga si relaxanta sau o iesire la terasa din coltul blocului cu prietenii sa urmariti finala europeana, eu plusez si va sugerez o alta varianta, mult mai satisfacatoare pentru voi ca oameni si ca cetateni in cadrul unei societati civilizate. Va propun sa va distrati un pic exersand parcarea in spatiul special amenajat in acest scop din spatele blocului, un loc obscur si cat se poate de ingust, in care fiecare centimetru patrat de teren conteaza. Bineinteles, acest spatiu a fost in prealabil vopsit de autoritati si bine delimitat si compartimentat, asfel incat sardinele sa se poata alinia in voie. Acest joc are deosebita proprietate de a destinde si echivaleaza cu o jumatate de ora de quality time cu cel mai bun prieten.


Dar sa va povestesc despre cum imi place mie sa petrec acest timp..
Deci (imi place sa incep frazele cu acest cuvant), iti parchezi masina intr-un spatiu stramt si intortocheat si observi fara sa vrei ca vecinul a parcat mai aproape de locul tau de parcare, fortandu-te sa te dai la randul tau un pic mai aproape de urmatorul loc. Termini manevrele, iesi din masina, scoti bagajele, inchizi si pleci in plata Domnului la trebile tale.
La ora 8:42 fix, cineva iti suna la usa insistent, in timp ce tu abia te-ai urcat in pat si te relaxezi cu burta in sus in fata televizorului. Te duci la usa, aprinzi lumina si te uiti pe vizor ca un om prevazator, vezi un individ in fata usii, deschizi cu grija, ca deh nu stii niciodata, si asisti la o adevarata criza de nervi si de  "si nu e prima data" timp de 10 minute, perioada in care nu apuci sa zici nici macar "da, ce doriti". Probabil va intrebati despre ce ar putea sa logorezeze un individ timp de 10 minute in fata usii tale la ora 8:42 duminica dupa amiaza. Pai sa va spun eu. In general despre parcare si despre cum nu parchezi masina cum trebuie si ca nu e prima data. Iti enunta ca nu este ok, ca el a parcat masina cum trebuie (adica pe mijlocul locului, n.r.) si (din cauza indolentei tale) a trebuit sa iasa pe usa cealalta, de fapt pe geamul de la usa, ca nu a avut cum sa deschida usa pe partea care trebuia. si nu e prima data. Apoi atinge un pic coarda sensibila si iti spune ca stie ca de la vecinul de parcare se trage, ca el a parcat mai aproape de locul tau, dar ca nu intelege de ce nu te duci la el la usa sa-i spui ca a parcat 10 cm mai inspre locul tau si el sa-si parcheze cum trebuie masina, apoi tu sa o poti parca pe locul tau si toata lumea sa fie fericita. Si el atat iti spune, Sa parchezi masina pe locul tau nu pe doua locuri. Si nu e prima data.
Apoi individul se face disparut fara urma, la fel cum si-a facut aparitia, lasandu-te cu o spranceana ridicata.




Postam pentru exemplificare situatia data si deschidem un concurs cu premii substantiale.
Persoana care va identifica masina  care nu pentru prima data stationeaza pe durata noptii pe, nu unul ci doua locuri de parcare, va primi din partea noastra un scaun in primul rand la spectacolul penibil al vietii la bloc.


Somn usor!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

De ce am renuntat la serviciile medicale Sanador

Pe unde ne-au purtat picioarele - Gaesti

Buzau - Lopatari si retur