my first bike

e aici, e noua si ghici ce. E A MEA!!

 :)  Prima mea bicicleta, in cea mai buna forma.
Achizitionata chiar de ziua femeii de la unul dintre cele mai prietenoase magazine de profil, noua mea bicicleta arata si se poarta extraordinar de bine.

Cateva detalii tehnice ne ofera situl celor de la Bicishop, pe care am avut norocul sa-i cunoastem.

Printre highlights enumeram :
- un cadru minunat - Kellys Litetrail SuperLite SDWT triplu conificat aluminiu 7005 geometrie TRAIL
- o marime de 17,5, perfecta pentru inaltimea mea
- o furca Rock Shox Tora 302 Solo Air de 120mm pe aer cu PopLoc Remote Lockout
- frane mirobolante Avid Juicy 3
- si o sa mai mult decat confortabila, facuta parca special pentru partea mea posterioara - Fizik Nisene III Sport

Vorbareti, atenti la toate detaliile, cei de acolo mi-au explicat de la cum se alege o bicicleta, la modalitatea de reglare a furcii pana la cum se face sudura afurisitului de cadru pentru ca acesta sa fie atat de rezistent si fara urme evidente.
Procesul de achizitionare a fost unul rapid. Am intrat, stiam deja ce-mi doresc (dupa o documentare de cateva saptamani in prealabil in care am avut ocazia si am profitat de ea de a-l chinui pe prietenul meu cu intrebari nesfarsite si enervante) iar ei mi-au aratat-o. Statea acolo cumintica in raft, asteptandu-si noul proprietar pentru a o scoate la plimbare.
Dupa o reglare minutioasa (l-am vazut pe mecanicul de serviciu luand-o de la cap la coada - surubele, cleme, saibe, spite si ce altceva o fi verificat acolo), am achitat-o printr-un minunat card ce permite acordarea de rate. Prin urmare, voi plati la ea un an intreg, dar merita :). In week-endul ce tocmai a trecut, am profitat de caldura venita pe neasteptate si am scos-o la o plimbare scurta pe aleile (betonate sau nu) parcurilor. Niciun scartait, nicio blocare a franelor, furca se descurca impecabil iar pozitia in sa este (evident) perfecta.

Si pupaza peste colac (si reciproca este valabila), zilele acestea trebuie sa-mi trimit talonul de participant la o tombola anuala organizata de KELLYS Bicycles. Datorita faptului ca am achizitionat aceasta marca, particip automat (cu conditia sa trimit totusi intr-un final talonul) la o tragere la sorti la nivel european unde premiul cel mare nu este nici mai mult nici mai putin decat 33.333 euro pentru mine (oare ce sa fac cu aceasta suma....).  Talonul trebuie sa il trimit pana la 20 iunie iar pe 27 iunie se realizeaza tragerea la sorti (data asociata unui eveniment emotional propriu de o mare anvergura si pozitivitate). Se preconizeaza astfel inca de pe acum un post magnific pentru acea data.
Pana atunci insa  :), imi voi abuza bicicleta.

Comentarii

  1. Buna!

    Ne bucuram ca esti incantata de noua achizitie si te asptetam si pe pagina noastra de facebook: http://www.facebook.com/paginabicishop.ro
    Sa o stapanesti sanatoasa si sa te poarte in cat mai multe ture frumoase.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa o pedalezi cu placere! Foarte, foarte frumoasa si echipata ok:)

    RăspundețiȘtergere
  3. multumesc multumesc :X
    ne intelegem bine una cu alta dar inca suntem in plin proces de acomodare :D
    but we are in love :X :X :X :X :X

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Atentie! Ma dau cu parerea:

Postări populare de pe acest blog

De ce am renuntat la serviciile medicale Sanador

Pe unde ne-au purtat picioarele - Gaesti

Buzau - Lopatari si retur