Vanataie

Cum probabil bine ati si facut conexiunea, prima vanataie nu-si poate face aparitia asa, ca picata din cer. Nu. Ea este musai insotita de o cazatura pe cinste, daca nu datorata impleticirii propriilor doua picioare, atunci sigur din cauza mersului pe bicicleta, dupa ce in prealabil nu mai vazusei teren accidentat pentru o buna bucata de an.
Cam asa s-ar putea rezuma povestea primei vanatai. Macar de ar fi ramas doar una. Dar nu.. Nu nu.. Dupa prima, a mai aparut si a doua... la un interval de cateva minute... si o a treia cu partenera a patra dupa cateva ore, urmate indeaproape de o buba gigantica in cot, cu prelungire pe umar si pe antebrat. Nimic deosebit. Dar cum a decurs totul..

Sambata toata ziua a fost frumoasa. Soarele sus pe cer, vantul batea puternic, toata lumea iesise la plimbare in parc, cu copii de mana, cu rolele in picioare, mestecand o bucatica de vata de zahar pe bat. Daca toata lumea a facut asta, hop si eu, de ce sa ma tin mai prejos. Am plecat de acasa pe bicicleta pentru ca dupa un kilometru sa ne dam seama ca in ritmul acela, nu vom ajunge in timp util la locul de intalnire. Prin urmare, am considerat ca fiind oportun sa profitam de zilele cu porti deschise la metrou, asa ca ne-am luat biclele in spate si cara-le in jos pe scari - prima vanataie.
imagine preluata de pe dare2livedog.com
Ne-am indesat cu grija in acest mijloc de transport in comun, in primul vagon, la prima usa, in sensul de mers al trenului, ca de obicei, in acelasi loc cu persoanele cu carucioare pentru copii si oamenii cu deficiente locomotorii, eventual daca se putea sa ne puna pe toti claie peste gramada. Dar sa nu maniem bunavointa autoritatilor. Trecem mai departe in povestea noastra si ajungem la Victoriei, the hot spot unde ne intalneam cu toata lumea. Am inceput sa pedalam usor spre Herastrau. La intrarea in parc? expozitie cu vanzare si oameni mai ceva ca la un giveaway. Minunat, mi-am zis. Ce este mai placut decat putina aglomeratie?, raspunsul aveam sa-l cunosc ceva mai tarziu.Ne-am introdus cu grija in parc, ne-am strecurat prin multimea persistenta si dusi am fost, de jur imprejurul lacului.

A doua incursiune offroad a anului s-a soldat si cu prima cazatura spectaculoasa (de pe bicicleta direct pe burta), cu frana pe coate si cu numerele 2,3 si 4 de vanatai si cu buba din cot, cu intindere de triceps de mana dreapta si intidere de sternocleidomastoidian drept.

:))) rezultatul ? sunt deja in a doua zi de agonie profunda, tratata cu fastum gel si multa rabdare, asteptand vindecarea si urmatoarea zi cu soare :).



by blogozaur

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

De ce am renuntat la serviciile medicale Sanador

Pe unde ne-au purtat picioarele - Gaesti

Buzau - Lopatari si retur