2 zile de la Crosul Casiopeea

Siiiii am fost si la Crosul Roz al fundatiei Casiopeea.
Sambata de la ora 9 si un sfert, m-am infiintat acolo, alaturi de Andrei si Victor pentru a ma inscrie si pentru a ridica pachetul de concurs.
Bineinteles ca am purtat tricoul cel roz, masura S (daruit cu bunavointa de Victor) :P si am alergat in jurul lacului, 2 ture, in aplauzele sustinatorilor.

Poze - nu foarte multe, dar facute in momentele cheie :)
Ca exemplu - eu dupa prima tura, cand deja nu mai aveam suflu.


si toti 3 la final


*
Am terminat in mai putin de 50 de minute. Startul s-a dat la 11:03 (ceasul meu) si am terminat putin inainte de 11:50. Prima tura am scos-o la 23 de minute, urmatoarea la 24 minute si credeti-ma cand va zic - au fost niste minute interminabile.
*
Eu nu alerg de obicei, mi se pare un efort ingrozitor - pe langa picioare, in timpul alergarii imi pare ca-mi folosesc o serie de muschi de care nici nu stiam ca exista. Iar dupa alergare, vine mereu partea aceea atat de interesanta si tratabila cu aspirina in cantitati abundente.

Au trecut 2 zile de la Crosul Casiopeea si eu am dezvoltat o frumoasa febra musculara, ce ar face gelos orice mergator la sala pentru intretinerea fizica personala. Pe langa evidentele - picioare, maini si burta, am aflat ca mi-am folosit muschii spatelui, ai gatului si inclusiv diafragma.
La naiba, nu pot nici in pat sa stau fara sa ma vait de cate ceva.
Dar mi-am batut recordul personal - de a alerga/mers rapid/alerga - 6,6 km in 45-47 minute.

In plus, we had a wonderful time. :)

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

De ce am renuntat la serviciile medicale Sanador

Pe unde ne-au purtat picioarele - Gaesti

Buzau - Lopatari si retur