mai mult. si mai mult. Cupa Emmendue!

imagine preluata de pe siteul emmendue
Ca ciupercile dupa ploaie. Cam asa putem caracteriza intr-o propozitie simpla (si prietenoasa, pentru ca ador ciupercile..) toate concursurile de ciclism. Cu venirea primaverii au inflorit si acestea... din ce in ce mai multe, mai interesante, mai palpitante si mai provocatoare.
Cum bine ne-a atras Ana atentia, cupa Emmendue isi iteste capul la orizont, cu una (sau mai multe in functie de forma fizica) dintre cele patru variante de concurs: sosea 100 km, MTB Maraton 70km, semi-maraton 35km si cursa pentru copii.
Desfasurat pe parcursul a doua zile - 21 si 22 mai, competitia extinsa dedicata ciclismului se va desfasura in Ploiesti, Prahova, pe vechiul drum al Vinului.

Prin urmare, trebuie sa va spun ca prima zi va gazdui o cursa de fond pe şosea de 100 km pe un traseul deluros care va porni din Ploiesti, Parcul Bucov şi va traversa zone viticole celebre precum Valea Calugareasca, Dealu Mare, Domeniile Tohani, Ceptura şi va ajunge cu finish-ul pe deja renumitul deal de la Crama Seciu.


Traseu de bicicleta 854200 - powered by Bikemap 


Ziua a doua va fi integral inchinata mountain bike-ului. O cursă de maraton de 70 km



Traseu de bicicleta 723291 - powered by Bikemap 


şi o cursă de semi – maraton de 35 km pe un traseu de drumuri forestiere şi poteci prin păduri, podgorii şi dealuri care vor îţi vor garanta o fantastică întâlnire cu natura.



Traseu de bicicleta 701291 - powered by Bikemap 


Nu pierdem din ochi nici cursa dedicata picilor si nu ne putem abtine sa nu observam o atentie crescuta acordata acestora la majoritatea concursurilor de profil. :)

Mai multe detalii referitoare la conditiile de inscriere si participare, regulamentul concursului precum si o descriere amanuntita a traseului, in special al zonelor cu potential periculos gasim pe siteul competitiei Cupa Emmendue.ro.

Mergem? Mergem?  :D

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

De ce am renuntat la serviciile medicale Sanador

Pe unde ne-au purtat picioarele - Gaesti

Buzau - Lopatari si retur