Dintâiu

Și poate că nu este chiar 1 Ianuarie. Sau 2. Dar 3 Ianuarie este o zi la fel de bună!
Pe întâi eram prea cu capsa pusă după somnul puțin, mâncarea delicioasă și alcoolul îndestulător pentru a mă prezenta lumii în modul prietenos.
Pe doi eram încă molcomă după întâi, dar tot am reușit să înfrâng lenea și să ies din casă pentru o tură scurtă cu bicicleta, cale de vreo 65 de kilometri, care au părut mai degrabă 600. Asta a fost exorcizarea!
Pe trei este cu totul altă treabă! Am făcut ochi dis de dimineață, nu așa de greu ca-n ultima perioadă, m-am bulbucat toată de cum a sunat ceasul și m-am rostogolit spre plimbarea cu bicicleta la care mă gândeam cu poftă de când am intrat in 2021.
Au ieșit 16 kilometri..

  • Da, a plouat tot drumul. De când am ieșit din bloc și până când am aterizat în fața scării. 🌈
  • Nu, nu mi-am luat echipamentul water/noroi proof pentru că am zis că n-are rost prin oraș. Pe principiul „Ce se poate întâmpla?” 
  • Da, mi-am luat blugii, pentru că legenda spune că așa trebuie să te plimbi prin oraș în zilele cu ploaie și mâzgă pe jos.😒
  • Și da, am venit cu un kilogram de noroi acasă.
Să ne veselim pentru că acum, oficial, nu mai este nicio bicicletă curată în vastele apartamente. Ceea ce-mi doresc și vă doresc și vouă pentru anul ce vine!
Pentru că asta înseamnă că nu o să stăm pe-acasă. 😁

Hai la mulți ani!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

De ce am renuntat la serviciile medicale Sanador

Pe unde ne-au purtat picioarele - Gaesti

Buzau - Lopatari si retur