Provocarea genuflexiunilor

imagine preluata de pe fitnessurban.ro
Nu stiu altii cum sunt, dar eu cand ajung in stadiul de a nu prea ma mai putea misca in urma exercitiilor fizice, consider ca, pe buna dreptate, am depus ceva efort la ele.
Nu stiu cine m-a pus sa incerc o provocare sportiva pe care am gasit-o online, pentru fete - Poti face 2710 genuflexiuni in 15 zile? Nu raspund la asta acum!

Si iata ca sunt in a treia zi de incercari.
De doua zile incheiate am o febra musculara de invidiat la urmatoarele piese componente: fund, pulpe fata, pulpe spate si o gramada de grupulete de muschi, adiacente primelor 3 categorii enumerate anterior, despre care nu prea stiam ca exista. Pe scurt - abia ma misc!

A 3-a zi. Mai sunt inca 12 si cand studiez imaginea care-mi indica seriile pe care trebuie sa le fac zilnic si vad cum creste numarul lor din ce in ce... ei bine, sunt chiar curioasa daca o sa reusesc sa le fac! Mai ales ca am si o limita de timp de 45 de minute, care in prezent, evident ca nu ridica probleme, dar ma uit mai spre sfarsit, cand vor fi peste 200 de exercitii, pentru atunci chiar imi ridic un semn mic de intrebare.

Vedem :)


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

De ce am renuntat la serviciile medicale Sanador

Pe unde ne-au purtat picioarele - Gaesti

Buzau - Lopatari si retur