la MARE departare de casa

Prima zi de concediu? s-a dus repede.. da-i fa-ti bagajele (pentru ca in timpul saptamanii nu ai niciodata timp), da-i repara o pana, recupereaza masina de la concertul RHCP de cu o seara inainte, pick up Andreea si pick up Victor, scoate bani si schimba-i intr-o moneda de uz international, pana ne-am fatzait, pana ne-am intors, s-a si facut 12.
Pe la 12 si ceva am iesit din Bucuresti si hai si alearga spre mare. Mare departare de casa, tocmai pana la vecinii bulgari, a caror disponibilitate in ceea ce priveste locurile de cazare este mai mult decat generoasa.

Drumul nu a fost presarat de evenimente notabile, in schimb identificarea hotelului intr-un orasel pentru care nu gaseam (din diverse motive) corespondent pe google maps a fost mai mult decat palpitanta. Ne-am invartit de vreo 2-3 ori pe langa poarta hotelului, am cautat indicatoare si am incercat si varianta suna un prieten. Andrei N. gasise printr-un noroc chior hotelul iar noi atat ne-am rasucit pe toate stradutele si fara folos.
Am avut si un moment creepy (intotdeauna in calatorii trebuie sa avem macar un moment creepy), cand la un moment dat gasim noi indicator pentru hotelul Europa si imediat lateral, un drum neprietenos, rupt dintr-un film de groaza. Parasit, inconjurat de copaci si arbusti mari si neintretinuti, care tineau zgomotul strazii departe, iar la capatul acestuia o poarta metalica, ferecata cu un lant gros de fier, iar deasupra - scris mare pe o pancarta de lemn cu litere scorojite "Hotel Europa". In prima instanta ne-am intrebat unde ne-a ajuns Andrei N. Apoi ne-am gandit mai bine si am ajuns la concluzia ca acesta nu poate fi hotelul nostru, asa ca o sa mai incercam o data. Si a treia oara a fost cu noroc :)

Am reusit si am avut parte de un pic de balaceala din prima zi.
Marea am prins-o involburata. Cu valuri mari care se sparg la tarm si te rostogolesc pe nisip.

Asa ca ne-am batut cu ea. Victime colaterale: un degetel vanat la Andreea, genunchi zdrobiti la mine si o durere de sale la Andrei si Victor. 

And the faces - priceless :)

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

De ce am renuntat la serviciile medicale Sanador

Pe unde ne-au purtat picioarele - Gaesti

Buzau - Lopatari si retur