Trasee noi pentru turism pe bicicleta

Foarte curand vom avea ocazia sa aflam ultimele destinatii de vis pentru biciclisti, prin intermediul unei proiectii de fotografie, organizata de catre Clubul de Cicloturism Napoca. Curiosi cum suntem cu privire la tot ceea ce tine de bicicleta, ne-am interesat pentru mai multe detalii si iata ce am aflat - evenimentul va avea loc maine 18 noiembrie, la ora 20:00, in cadrul bibliotecii Heltai, din strada Clinicilor nr 18, cu intrare libera.

imagine preluata de pe evz.ro
 Proiectia de imagini este pe teme cicloturistice si este reprezentata de o ilustrare fotografica de tip mozaic, a catorva zeci de zone si rute pentru turismul pe bicicleta, clasic (de sosea) si montan (MTB), atat in Romania cat si peste hotare, rute si trasee accesibile tuturor amatorilor de excursii pe doua roti.

Prezentarea se inscrie in campania “Velorutia Romana” desfasurata la Cluj-Napoca de Clubul de Cicloturism Napoca, la nivel local ca partener al Asociatiei “Bate Saua” Bucuresti, sub egida Federatiei Biciclistilor din Romania (FBR) si cu sprijinul GEF-SGP, vizand promovarea utilizarii bicicletei ca mijloc de transport cu rol utilitar si recreativ.

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Atentie! Ma dau cu parerea:

Postări populare de pe acest blog

De ce am renuntat la serviciile medicale Sanador

Pe unde ne-au purtat picioarele - Gaesti

Buzau - Lopatari si retur