my first giveaway

Fiind primul Craciun pe care al meu blog il va prinde in picioare si mai fortzos ca niciodata, m-am decis ca ar fi cazul sa trecem printr-o experienta interesanta.

Prin urmare - incepand cu 1 decembrie pana pe 19 decembrie inclusiv - se va desfasura o mica si interesanta campanie cu numele - "la cine va ajunge cadoul meu de craciun"?

Obiectele componente sunt lucruri that i own, unele noi noute si sigilate, unele folosite o data sau de doua ori pe toata durata vietii lor. (dupa cum se vede si in poza, pachetelul este chiar interesant si relativ consistent).

Pe 20 decembrie vom extrage castigatorul dintr-un bol gigantic cu numele participantilor.
 :)



Acum, ar trebui sa prezint putin si continutul pachetului si avem asa:
- un cosulet de nuiele cu capac (in care vor incapea SPER aproape toate produsele)
- o sticluta pliabila pentru apa in forma de minge de la  PEPSI
- un aparat de fotografiat de unica folosinta
- o bratara cu margele albastru cu galben
- o bratara pentru barbati
- o mingiuta saritoare cu un smiley face
- o masinuta
- un breloc in forma de girafa roz (foarte nostim)
- 2 scoici
- o brosa (cu o forma usor nedefinita..)
- un medalion crestin albastru cu imagini religioase fata-verso
- un set de margele negre
- 1 set de cercei din pietre semipretioase (dalmatin)
- 1 iconita
- 2 sapunuri Molton Brown
- 1 casca de par pentru baie
- 1 creion decorativ supradimensionat

Produsele - casca de par, sapunul si aparatul de fotografiat sunt sigilate.


Cum te poti inscrie? nimic mai simplu. Lasa un comentariu la acest post in care sa-mi transmiti numele tau, orasul unde te-ai nascut si ce anume iti place de Craciun la orasul tau.
Sunt 3 saptamani la dispozitie si se pot inscrie oricati si oricine, singura limitare fiind la locatie - din Bucuresti sau imprejurimi (pentru participanti) - din Bucuresti/Romania/strainatate pentru sustinatori. Fiind primul meu giveaway - este mai mic si mai timid.( Promit ca urmatorul se va extinde la toata Romania )

TOTUL ESTE GRATUIT!

Comentarii

  1. Mie cel mai mult imi place ca in preajma sarbatorilor de Craciun, oamenii "se transforma" si sunt mai buni, mai calzi, mai putin stresati, mai iubitori.

    RăspundețiȘtergere
  2. Oaaaaannnnaaaa,
    Esti geniala, cu idei geniale asa cum te stim nu ne dezamagesti niciodata. Asa, sa-ti spun ce-mi place mie la orasul meu adica "La Ciulini" cum il stim cu totii :)). Pai, in primul rand nu mai sunt ciulini ca na iarna ingheata si ei si este parca mai curat si mai luminos si asa micut si trist cum e el parca prinde un pic de culoare in aceasta perioada:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Cel mai mult imi place sa ma plimb pentru cateva ore prin centrul orasului,unde in fiecare an pomii de craciun sunt impodobiti foarte frumos,centrul este ,,ultra luminat,, pentru ajunul de craciun,in mod special,difuzoarele de la opera(si nu numai) sunt pornite ,atunci ma opresc pentru putin pe una dintre bancile din parcul central si ascult colindele.
    Numele meu este RUIU ALINA m-am nascut si traiesc in TIMISOARA.
    Ciao.

    RăspundețiȘtergere
  4. Lucrul care imi place in preajma sarbatorilor de Craciun este caldura pe care o simt cand sunt in preajma celor dragi. Imi place cand depanam amintiri .Ma numesc Mihaela si sunt crescuta si nascuta in Bucuresti

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Atentie! Ma dau cu parerea:

Postări populare de pe acest blog

De ce am renuntat la serviciile medicale Sanador

Pe unde ne-au purtat picioarele - Gaesti

Buzau - Lopatari si retur