Black tie

Fie că-mi place sau ba, există viață după bicicletă. Activități de făcut, locuri de vizitat, oameni de întâlnit și evenimente la care să participi, toate grămadă, să-ți ocupe timpul cât mai bine și eficient, să n-ai un moment de respiro. Și cum în afara timpului liber e musai să renunți la colanții de lycra pentru activități sportive și bluzele în culori fistichii și să adopți o ținută mai de oraș, poate chiar o haină elegantă cu un pantof asortat.. pot spune că această perspectivă nu mă ajută și de obicei apelez cu încredere la o pereche sănătoasă de blugi cu un tricou inscripționat. Și da, faptul că vremea rece nici n-a bătut la ușă, ci a năvălit dintr-o dată peste mine în casă, cu tot cu rude și bulendre, nu este tocmai de ajutor.
Colac peste pupază, momentul acela când primesc o invitație la un eveniment este într-adevar o adevarată tragedie. Iar când pe aceasta scrie și black tie.. să spunem doar că ochii mei se dau ușor peste cap, pieptul se umfla într-un oftat subtil, iar părul pe ceafă se zburlește ușor. Nu știu să mă îmbrac. Nu am un stil extraordinar. Mai bunghesc ceva când mă chinui foarte tare, dar black tie m-a pus aproape tot timpul în dificultate. Nu am pantaloni nu știu de care, nu am fustă nu știu de care (nu prea am fuste în general, dar asta e partea a doua), cămașă albă, pantofi eleganți, o rochie chic? Mă proțăpesc în permanență în fața dulapului, cu mâinile încrucișate la piept și cu sprâncenele bine adunate și nasul încrețit, și-mi zic mereu că e musai să merg la cumpărături. Musai!
Black tie.Pff!
Acest monstru al îmbrăcăminții mele!
Cam așa se desfășoară momentele imediat următoare primirii unei astfel de invitații. Clipe năpădite de stres și stări de emoție contradictorii. Sau cel puțin așa se desfășurau lucrurile cu nu mai mult de o lună-două în urmă, când, la îndemnul unei bune prietene, m-am hotărât să încerc și altceva – online-ul, mereu la îndemână și niciodată închis, perfect pentru programul meu haotic. După câteva click-uri rapide, am găsit un magazin online surprinzător. Și de ce zic surprinzător? Pentru că, vezi tu, chit că sunt pornită să fac sport și am nevoie de hainele și încălțămintea potrivită, chit că am un moment mai important unde o rochie de seară ar fi exact ce-mi trebuie, alături de niște pantofi cu toc, ei bine locul ăsta a învățat să-mi suporte toanele în care mă aflu și gusturile vestimentare mai mult sau mai puțin îndoielnice și m-a ajutat să mă prezint chiar bine la un eveniment sau altul. Vorbesc de Answear.

Imagine preluata de pe answear.ro
Rochiile negre simple și pantofii cu toc te scot oricând din necaz, pe asta o știu de când eram mică, singura regulă din modă pe care pot să o aplic cu succes.

Iar unele din rochițele prezente în magazinul ăsta sunt de-a dreptul delicioase! Pentru evenimente deosebite sau pentru birou, acum le am pe toate la îndemână, doar să reușesc să mă hotărăsc pe care să le iau și să nu mă trezesc cu tot magazinul la mine în casă.

Dar cum să faci să nimerești măsurile potrivite când comanzi online? Nimic mai simplu. Sunt disponibile mai multe opțiuni pentru cei care nu-și cunosc măsurile la haine sau la pantofi, iar site-ul oferă îndrumarele potrivite. Pentru haine de exemplu, tabelul universal de mărimi îți poate arăta imediat unde te încadrezi, asta dacă-ți știi deja mărimea. Daca nu o ști încă, un simplu click pe opțiunea cum se măsoară - te scoate la liman.
Pe lângă asta, pentru pantofi (unde am avut ÎNTOTDEAUNA probleme) cei de la Answear au și o pagină de youtube dedicată, unde ai posibilitatea să găsești un mic îndrumar despre cum să-ți alegi numărul potrivit la încălțăminte (uite aici) - iar asta dragii mei e deosebit de important. Numai eu știu câte comenzi am returnat și la câte perechi de pantofi minunați am renunțat pentru că mărimea nu era cea potrivită. Sinceră să fiu și acum mi-a rămas gândul la o pereche de stilettos albaștri electric atât de frumoși! Mi-i comandasem acum mai bine de vreo 3 ani de pe un site oarecare de pe internet. Erau minunați. Culoarea era exact ce-mi doream, textura materialului, tocul părea foarte confortabil, totul la ei părea croit cât să-i ador. Până i-am pus în picioare. De acolo, relația de iubire s-a destrămat și am rămas uitându-mă cu jind la ei și la frumoasa cutie ce-i însoțea și cum au venit, la fel s-au și dus pe calea poștei. Erau prea mici.
Dar să revenim la zilele noastre.

Și pentru că tot vorbeam de poșta, este de menționat și faptul că la Answear livrarea e gratuită, ai 30 de zile pentru retur (pe care, apropos, poți să-l faci gratuit chiar, la următoarea comandă) și bonus, dacă te înscrii la newsletter-ul lor, primești 50 ron în cont pentru cumpărături. Mici detalii care fac diferența.
Tot din același loc îți poți comanda și pantofi asortati iar opțiunile sunt mai mult decat generoase - peste 500 de modele de perechi de pantofi cu toc, daca tot mergem pe modelul little black dress și pantofi.
Și pentru că niciodată Claudiu nu scapă să nu ma însoțească la astfel de evenimente, am găsit și pentru el pe site câteva cămăși bărbătești tare interesante, care să-i completeze garderoba.

Și astfel am găsit Answear la problema mea veche de când lumea. Cu ce mă îmbrac.

*
Postare realizată pentru SuperBlog.2016.

Comentarii

  1. livrarea dureaza de la 7 zile incolo :(, cu toate ca scria ca era in stoc.
    si da, unele modele sunt super faine, poze care te fac sa cumperi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa le acordam zic prezumtia de nevinovatie. O fi fost vreo scapare. Si da, au unele modele grozave grozave!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Atentie! Ma dau cu parerea:

Postări populare de pe acest blog

De ce am renuntat la serviciile medicale Sanador

Pe unde ne-au purtat picioarele - Gaesti

Buzau - Lopatari si retur