Program de weekend - pe bicicleta evident :)

Ziua de sambata, 23 februarie, este plina de evenimente.
De dimineata incepem in forta de la ora 11, cand mergem impreuna la evenimentul Comunitatii Biciclistilor din Bucuresti. Revenim cu detalii despre acest subiect, intrucat organizatorii primesc astazi avizele de desfasurare pentru protest si sunt foarte multe informatii care asteapta sa fie dezvaluite.

Seara, dupa 19:45, parcul Izvor va gazdui o noua manifestare, de data aceasta dedicata orei Pamantului. Plecarea se va face incepand cu ora 20:15, pe un traseu de plimbare, care urmeaza sa fie stabilit azi/maine. Ideea acestui mars este de a sublinia doua lucruri esentiale, unu - ca existam in trafic si doi - ca ne pasa de viitorul planetei.
Organizatorii recomanda sa avem cu noi lumina la biciclete iar o vesta reflectorizanta nu strica niciodata. :)

De asemenea, cei care nu ati aflat, s-au deschis inscrierile la prima evadare 2013 iar cei interesati pot profita de Early registration pana pe 31 martie.







Si nu ma opresc aici! Riders Club si-a deschis portile pentru toti biciclistii, fie ei incepatori sau sportivi de performanta, cu un calendar incarcat de competitii MTB, care merita cateva minute din atentia noastra. Prima competitie este programata pe 13 aprilie (o zi norocoasa) in padurea Baneasa.



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

De ce am renuntat la serviciile medicale Sanador

Pe unde ne-au purtat picioarele - Gaesti

Buzau - Lopatari si retur