ce facem in week-end?

O intrebare foarte buna avand in vedere ca suntem intr-o zi de joi, dintr-o toamna destul de ploioasa dupa cum se vede la orizont.

Avem doua alternative care tin in cea mai mare parte de vreme:

- daca este frumos afara - putem iesi in parc sa ne mai delectam cu ceva verdeata sau culori fantastice de toamna, ne putem plimba pe jos sau cu bicicleta sau putem incerca rolele de care nu ne-am atins deloc anul acesta. Ne mai putem plimba cu vaporasul sau sa mancam o delicioasa vata pe bat. Putem iesi cu prietenii la o terasa sa ne facem planuri de vacanta sau sa bem o bere rece (daca este suficient de cald afara). Putem juca minigolf in Herastrau (sa-i bat iar pe baieti mwuhaha!) sau un badminton/volei (sa-mi mai rup un deget)/fotbal (si eu sa ma zgaiesc)/tenis. Putem sa mergem pana la munte sa facem un traseu rapid (si sa stam 5 ore in trafic pe DN1) sau putem merge sa vizitam o expozitie, un muzeu (mai ales pe cel de geologie, preferatul meu :) ). Daca este frumos afara, intotdeauna weekendul ne-a oferit posibilitati nenumarate de a ne petrece ziua si parca niciodata nu ne-a fost deajuns.

- daca este urat, posibilitatea de a face miscare (curent care m-a prins recent si care este ca un microb, nu mai scap de el) este destul de restransa. Putem face o vizita rudelor (parinti, unchi, veri, bunici - sigur unul din ei are pus deoparte un vin bun, sau o tuica tare, o prajitura gustoasa sau un joc de carti), putem sa ne intalnim cu prietenii (intr-un pub de pe Lipscani), putem sa ne petrecem timpul in modalitatea preferata de fete (SSHOOOOPPPPIIINNGGG!!!!), sau sa vedem un film. Dar parca lipsa soarelui si a vremii frumoase isi spune cuvantul si chiar daca ai o ocupatie, parca nu te mai trage sufletul sa fii la fel de vioi.

Nu, nu sufar de astenie de toamna, dar sper totusi ca in weekend sa fie frumos afara, pentru ca oricum vizite, shopping, filme sau cartzoaie bune o sa reprezinte principalele modalitati de recreere pe timpul iernii (in momentele in care prin buzunare fluiera vantul si nu poti pleca la munte sau in vreo locatie exotica la mare departare).

Totusi mai putem face ceva in weekend, chiar daca e urat sau frumos, chiar daca avem programate si alte indeletniciri ce nu sufera amanare sau chestiuni ce le facem pentru pur si simplu pentru delectarea noastra - pe 2 Octombrie intre orele 11:00 - 13:00, la intrarea Patinoarului Flamaropol-Stadion National (Lia Manoliu) de pe Bd. Basarabia nr. 37-39, sector 2 (nu stiu unde e asta dar din acest motiv exista GPS), Asociatia A Doua Sansa organizeaza o cheta pentru cateii din adapostul propriu. Donatia nu trebuie sa fie supra, hiper, mega consistenta. Fiecare dintre participantii care s-au confirmat deja pe FaceBook (daca dai click alaturi o sa vezi exact invitatia) daca ar aduce o conserva, ar fi mai mult decat suficient. Eu stiu ca am vreo 2 de pate prin frigider si poate o sa cumpar si niste biscuiti. Prin urmare, daca nu v-ati pregatit deja agenda pentru sambata, sau aveti ceva timp de pierdut inaintea unei activitati minunate, puteti trece pe la adresa de mai sus, sa lasati o conserva sau o punga de biscuiti de caine. Mai multe detalii se pot oferi cu draga inima, telefonic la Ioana Diaconu : 0744884704 & 0769681129 si/sau la Carmen Mandescu: 0744440089 sau electronic, la adresa: a.doua_sansa@yahoo.com.

pupix!

Comentarii

  1. Mai sunt doua variante pe care le-ai omis :P
    1) Cupa Emmendue - bicicleta - 3 Oct.
    2) Crosul Loteriei - alergat - 3 Oct.
    Eu sunt linistita in privinta vremii, va ploua, dar nu ma impiedica sa ratez maratonul de duminica.
    Ana.

    RăspundețiȘtergere
  2. BINE CA MI-AI ZIS!!! nu stiam de nici unul din ele! >:d< (hug pe messenger :)..) eu tocmai ma uitasem ca mai era un maraton pe langa targu mures tot de MTB si-mi faceam calculul ca fondurile sunt relativ insuficiente.. dar emmendue e CHIAR APROAPE!

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, stiu ca este aproape. Maratonul nu a avut o promovare prea buna din pacate (nu apare pe ciclism.ro), iar eu il gasesc destul de bine organizat :)

    RăspundețiȘtergere
  4. a fost concurs de bicle si la Valea Crisului, langa sf gheorghe, pe langa casa mea :D
    in legatura cu donatiile pt catei (de ce nu si pentru pisici????) crezi ca aceasta chestie va avea loc si in viitor? te intreb pt ca noi ne mutam chiar in zona si putem dona! deocamdata ajut asociatia robi care face cheta pt animalutele din adapostul lor, in parcul obor. asa ca cei care stau aproape de obor pot ajunge sa ajute si animalutele de acolo :D
    pupici

    RăspundețiȘtergere
  5. da il stiu pe ala dar era asa de departe.. :(
    donatiile stiu ca se organizeaza periodic pentru ca tot timpul primesc inviteuri pentru participare. apoi mai sunt cei de pe siteurile http://www.adoptiicaini.ro/ si http://www.adoptiipisici.ro/ care mai posteaza cand un adapost sau anumite familii au nevoie de ajutor pentru a intretine animalele.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Atentie! Ma dau cu parerea:

Postări populare de pe acest blog

De ce am renuntat la serviciile medicale Sanador

Pe unde ne-au purtat picioarele - Gaesti

Buzau - Lopatari si retur