urmatoarea oprire - duatlon cetatea brasovului

:) m-am inscris cu acte in regula la urmatorul concurs (ca deh! sezonul de evenimente de acest gen abia a inceput) - Duatlon Cetatea Brasovului  - la editia a III-a a eventului, desfasurat pe data de 18 septembrie 2010.

categoria pe care am ales-o este individual hobby feminin si asta inseamna ca eu, cu picioarele mele doua, va trebui sa trec prin urmatoarele probe: alergare si tura MTB.

vedeti mai jos detalii despre toate "muncile" pe care ni le-au pregatit organizatorii. (pe care desi nu i-am intalnit niciodata, mi-au lasat o impresie foarte buna :)) - au un dezvoltat simt al umorului).

 

Probele concursului

Concursul consta in intercalarea unei probe de MTB intre doua ture de alergare, ture ce vor strabate centrul vechi al Brasovului prin cele mai reprezentative puncte de atractie turistica (super.. o sa ma vada toata lumea cum bat aerul cu mainile dupa o gura de aer.. ).

  • Tura de alergare are o lungime de 5 km. Diferenta de nivel pozitiva este de +200 m. Se vor parcurge doua ture de alergare intre care se interpune tura de bicicleta.

  • Suprafata de contact pe care se alerga este compusa din 30% macadam si 70% asfalt.
  • Traseul porneste pe Aleea Tiberiu Brediceanu, pe langa zidul de aparare al Cetatii Brasovului. La “Bastionul Tesatorilor” se coboara pe langa Centrul sportiv Olimpia si “Liceul Sportiv”. Se traverseaza strada Poarta Schei prin dreptul “Portii Schei” si se trece prin fata “Portii Ecaterina”. Se traverseaza strada Gh. Baritiu si se urmeaza zidul de aparare al cetatii, pe strada Dupa Ziduri. Urmeaza prima ascensiune a traseului spre “Turnul Negru”, iar apoi se continua cu o usoara ascensiune catre “Turnul Alb”. Se coboara pe o poteca catre “Parcul Livada Postei” (CP1). Traseul trece prin fata Bibliotecii Centrale si continua pe langa zidul de aparare, tot pe strada Dupa Ziduri. Ajunsi in dreptul “Turnului Alb”, se reia urcarea catre acesta pe scari. Se coboara din nou pe strada Dupa Ziduri si traseul se intoarce pe acelasi drum catre “Bastionul Tesatorilor”. Ajunsi aici, se continua alergarea pe langa Telecabina si Restaurantul Casa Padurarului (CP2). Pe traseul marcat se continua alergarea pana la standul de biciclete (pentru primul tur) si linia de sosire pentru al doilea tur.
  • Proba de MTB consta intr-o tura avand o lungime de ~8 Km. Diferenta de nivel pozitiva este de 450 m pentru categoriile de hobby.
  • Traseul este 95% pe teren accidentat si 5% pe asfalt.
  • Traseul pleaca dupa proba de alergare pe poteca marcata spre Treptele lui Gaboni dupa care continua pe drumul de alimentare prin Saua Tampa (CP3). Categoriile Hobby masculin, Hobby feminin, Stafeta Hobby si Stafeta Companii vor continua traseul spre Poiana Stehil pana la prima intersectie unde se paraseste poteca pe varianta din dreapta spre Fantana Dreprtatii
  • Se coboara spre Scheii Brasovului si se tine traseul marcat pe la limita inferioara a padurii pana in spatele Liceului Forestier (coborare cu grad inalt de dificultate) .

Pentru toate detaliile si inscrieri online: vizitati cu incredere Duatlon.ro

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

De ce am renuntat la serviciile medicale Sanador

Pe unde ne-au purtat picioarele - Gaesti

Buzau - Lopatari si retur