intre doua competitii

Dupa cum bine am tot povestit, weekendul trecut a fost impartit intre doua competitii - pe de o parte sambata - minunatul duatlon cetatea brasovului, iar pe de alta parte, duminica, un intens (semi)maraton de aproximativ 23 km la Targu Mures - neuzer bike party, ajuns deja la o venerabila varsta de 7 editii.

Trecem peste momentele in care am devorat cele mai mari si mai gustoase pizza din Brasov (de la pizza Roma.. miam miam) si ne oprim direct in Decathlon (singurul magazin ce avea un atelier de reparat biciclete intr-o zi de sambata in Brasov), sa inlocuim roata lui Andrei (care chiar si la vreo 3 ore dupa event inca scotea flacari pe nari). Dupa ce am finalizat aceasta mica interventie, am suit din nou bicicletele pe masina si da-i inainte spre Targu Mures.
Am avut grija sa ne rezervam din timp doua camere la o pensiune de langa Targu Mures si localizata la mai putin de 3 km de zona de start a concursului de a doua zi.

Locatia s-a dovedit neincapatoare. Parea ca tot Bucurestiul se oprise acolo si urma ca a doua zi sa participe la concurs. Parcarea era aproape plina pana la refuz (mai putin 2 locuri pe care le-am ocupat noi :) ) iar bicicletele tuturor stateau tantose pe masini (si de ce sa fim mai prejos..). Pensiunea se numeste Vila Chesa si are 2 margarete.. eu parca as mai pune vreo doua acolo :)

camera noastra :)
Camerele au fost foarte mari cu mobilier nou, foarte curat, baia era micuta (se vede si in poza de mai sus ca e ca un mormoloc acolo in coltul camerei) dar mai mult decat ok pentru nevoile noastre. Patul a fost tare, bun si nedatator de dureri ingrozitoare de spate si ce am mai sforait pe el! Ca si dotari suplimentare, am avut LCD in camera si deasemenea un frigider.

Pretul per camera a fost de 80 lei pentru camera dubla si 120 pentru camera tripla - deci 40 lei de persoana pentru bed and breakfast. Micul dejun a fost inclus in pret iar cand mergeai sa-l servesti aveai de ales intre doua feluri: omleta sau platou rece cu sau fara ceai, dupa preferinte. Eu personal recomand platoul rece cu un ceai cald, pentru ca omleta era pentru oameni care mananca putin :). In rest nu avem ce reprosa - mancare buna si servicii de calitate. Chiar daca fatada pensiunii trece usor (sic) spre kitch datorita multitudinii de neoane si steaguri si alte asemenea ornamente nefolositoare, a fost un loc bun sa ne recuperam dupa alergatura din ziua respectiva si vi-l recomand si voua pentru cand treceti prin Targu Mures - e de luat in considerare.

Pentru mai multe detalii referitoare la locatie, preturi si chiar o galerie de imagini puteti da click aici.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

De ce am renuntat la serviciile medicale Sanador

Pe unde ne-au purtat picioarele - Gaesti

Buzau - Lopatari si retur