am fost si eu la Semimaraton Geiger - 29 august 2010

Organizat in Sibiu, in fiecare an in jurul datei de 29 august, Geiger este considerat de multi cunoscuti de-ai mei drept "cel mai greu concurs", fiind dedicat atat elitelor cat si amatorilor de ciclism.

Cum spun si organizatorii pe siteul propriu, Geiger pune la dispozitia concurentilor " o provocare unică, parcurgerea unor trasee superbe, cu urcarea pe varful Măgura (vechiul drum al sașilor din Cisnădie) la semimaraton".

Pot spune cu mandrie ca m-am inscris anul acesta la Semimaraton - ce avea ca traseu  Camping Dumbrava – Livada Cisnădioara – Cisnădioara – Urcare Măgura – Coborâre Valea de Argint – Livada Cisnădioara – Camping Dumbrava - o distanta ce totaliza 45 km cu o diferenta de nivel de 1350m.
Nu am terminat cursa. Am abandonat la primul checkpoint. Prin urmare va intrebati de ce sunt mandra?
Pentru ca m-am incumetat sa urc pe traseu chiar daca in prealabil plouase cu galeata o noapte intreaga pana pe la 4 dimineata, am urcat pe traseu chiar daca aveam oarecare probleme de respiratie si nasul complet infundat, am pedalat ca disperata prin noroaie si apa, m-am cocotat pe dealuri chiar daca nu m-am antrenat - cum este normal la participarea in cadrul unei competitii, am continuat sa pedalez chiar daca nu mai puteam pe la km 12 si doar imi impingeam bicicleta in sus pe dealuri. Sunt mandra de faptul ca am concurat si mi-am atins telul de a ajunge pana la primul checkpoint :). Sunt sigura ca data viitoare nu numai ca voi termina concursul, dar voi scoate si un timp decent.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

De ce am renuntat la serviciile medicale Sanador

Pe unde ne-au purtat picioarele - Gaesti

Buzau - Lopatari si retur