Ce iti face ziua frumoasa? (1)

Dupa semimaratonul din IOR, a doua zi chiar, mi s-a intamplat o chestie foarte misto! Pentru a-ti da seama de ce mi se pare un lucru atat de iesit din comun, trebuie sa fac mai intai o mica paranteza..

De obicei in concursuri ii mai imbarbatez pe cei care sunt pe traseu cu mine, atunci cand trec pe langa ei. Sau le strig cate un bravo celor care sunt mai in forma si trec pe langa mine. Asa am facut si in Brasov, in urma cu aproape o luna, la Campionatul Balcanic de Duatlon. In dorinta mea de a recupera ceva din timpul pe care l-am pierdut asezata pe banca, am tras pe final ceva mai tare. Aproape pe ultima portiune de traseu, inainte sa termin tura, era o fata in fata mea. Parea ca a obosit nitel. Am tras de mine sa o prind din urma, cu gandul sa recuperez cat pot din timpul meu pierdut. Am ajuns in dreptul ei si am facut schimb de cateva cuvinte de imbarbatare si apoi am plecat mai departe. Nu ne-am mai vazut pana la concursul din IOR unde ea a facut poze.
imagine preluata de pe imgion.com

A doua zi dupa Maratonul celor Doua Lacuri, la aproape 10 zile de la intamplare, mi-a scris pe facebook, daca mai tin minte ca acum o perioada, am incurajat-o la un concurs la ultima tura. Si daca da, ca imi multumeste, ca a ajutat-o.

A fost ceva de genul OMG! :D nu m-am asteptat niciodata la asta :) a fost surpriza zilei sa-mi multumeasca cineva pentru asa ceva. Asa am cunoscut-o pe Carolina.


Apoi la o distanta de alte cateva zile Claudia  mi-a zis ca ii place cum povestesc, iar Mircea ca ii plac intamplarile mele :)

Toate astea m-au facut sa ma simt "warm si fuzzy" on the inside :)

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

De ce am renuntat la serviciile medicale Sanador

Pe unde ne-au purtat picioarele - Gaesti

Buzau - Lopatari si retur