Tura 2 a anului - Bucuresti - Tunari si retur, 50km

O zi superba.
Stii ca sunt zilele alea in care simti ca o sa se intample numai lucruri bune, chiar din primul moment in care deschizi ochii dimineata. Ei bine, asa a fost si ziua de duminica, pe 12 ianuarie. Da, probabil te asteptai draga cititorule sa-ti povestesc despre ce am facut astazi. Ei bine nu! :) Iti povestesc ce am facut cu o saptamana in urma. Si numai asa o sa te tin tot anul pentru ca timpul nu-mi ajunge sa arunc in eter si cele cateva impresii si instantanee distractive din periplul meu in lume. Dar sa ma intorc la povestea mea. Duminica trecuta!

Ochi bulbucati, un iaurt gustos inghitit din cateva lingurite, un baton de ciocolata, un ceai fierbinte, doua-trei vorbe pe facebook si ne-am mobilizat - eu si Ana :D
Ne-am dat intalnire ca de obicei la intrarea in parcul Tineretului. Este parcul meu preferat. Ti-am mai zis si in trecut. Aici mi-am petrecut mare parte din orele chiulite de la liceu (despre care parintii mei nu stiu, nu!), aici ma antrenez, aici ma plimb cand vreau sa am parte de un pic de quality time with myself. (Ah da. Am uitat sa mentionez un aspect in cei aproape 4 ani jumate de cand am acest blog minunat. Vorbesc si in romana si in engleza si daca mi se nazare mai arunc si o vorba, doua in limba lui Voltaire. Iar daca ma uit chiar urat, pot sa-ti scriu si un harasho si sa trec mai departe. Nu ma dau interesanta, doar ca asa vorbesc eu. - Asta e cu dedicatie pentru cei care considera ca daca folosesti cuvinte/expresii din mai multe limbi sau daca utilizezi cu predilectie romgleza, esti fie fitos, fie corporatist sadea, fie un idiot. Ei bine, mie doar imi place sa vorbesc asa. Unii mi-ar spune ca sunt hipsterita.. Se stiu ei care.)

Dar cum vorba lunga, saracia omului, sa ne intoarcem la povestea noastra. A doua oara. Ne-am intalnit exact la intrarea in Tineretului, pe platoul dinspre liceul Sincai.
Nu am putut rata ocazia de a ma imortaliza echipata, cu minunatia de casca si cu soarele care sa bata exact in telefon.

Am luat-o frumos pe sosea in directia Centrul Vechi unde sa putem manca ceva de dimineata si sa bem o cafea pentru "revergorarea" simturilor. Sau iaurt, in cazul meu. Ne-am oprit la Divan. Intre timp, pe strada era o forfota ce amintea de zilele calduroase de vara si nicidecum de mijlocul iernii.






Din Centrul Vechi am luat-o apoi spre Romana, Victoriei, usor, usor pe bulevardul Aviatorilor, Caramfil, Bulevardul Aerogarii, apoi Soseaua Bucuresti-Ploiesti DN1, cateva misculatii prin spatele Baneasa Shopping City, IKEA and Co. si apoi frumos pe Aleea Privighetorilor si Erou Iancu Nicolae, ne-am intersectat cu Bd. Pipera pe care l-am urmarit tocmai pana in Soseaua de Centura. De aici pana in Tunari a mai fost doar o aruncatura de bat si un pod pe care batea vantul strasnic.






Jumatatea traseului s-a ivit pe neasteptate, la fel ca dorinta noastra de a face un popas scurt si a infuleca cu pofta o mandarina zemoasa. Si a savura un Nestea. Si a ne face poze! Era soare afara, normal ca vrei sa-ti faci poze cand e soare afara. Si iata ce iese :)

Un zambet chinuit :))
Un soare lucios,

Biciclete care se odihnesc in rastelul de la Mega-Image-ul din Tunari. Popasul nostru :)


Nu-ti mai povestesc drumul inapoi, pana teribila a Anei si cazatura mea de incepator din parcul Tineretului, soldata cu o vanataie cat o zi de post si colorata in culorile curcubeului, pe care inca o port cu mandrie pe piciorul stang.


All is well :)

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

De ce am renuntat la serviciile medicale Sanador

Pe unde ne-au purtat picioarele - Gaesti

Buzau - Lopatari si retur