Prima tura din 2014 - Bucuresti - Mogosoaia si retur

Si daaa!! daaaa!! am reusit si am iesit cu bicla in sfarsit. Noroc cu Ana ca altfel nu ma mobilizam nici de data asta. Prima tura din 2014 a numarat vreo 35 km si a fost pe sosea, din Bucuresti pana in Mogosoaia, pe un pic de ceata si frig. Dar a fost chiar bine :)

Drumul a fost destul de intins pana acolo, ne-am oprit doar pe la semafoare. In rest nu ne-a sicanat nimeni, nu ne-a injurat nimeni si niciun participant la trafic nu a facut vreun semn cum ca ar vrea sa dea peste noi cu masina, cei mai multi soferi savurand probabil o ultima zi dintr-un concediu maricel de sarbatori. Doar cate un caine, pe ici pe colo, si-a incalzit talpicile alergand si latrand dupa noi. Am plamani puternici. Am urlat la ei nitel. A functionat, aparent am fost mai ingrozitoare decat m-as fi asteptat :)))

Ajunse in Mogosoaia, am oprit direct la lac, langa Palatul Brancovenesc sa ne dezmortim nitel si sa fac vreo cateva poze.


Aici, totul era pustiu, pustiu si linistit, in toate directiile.


Si daaa! daaaa! am facut si un "selfie". :) M-am tras singura in poza cu minunatia de palat ce se afla in spate. Nu ma intrebati unde ma uitam. Aparent nu am capacitatea de a ma uita la camera. Nici macar atunci cand imi fac singura poza.
Iar ce am pe cap, sub casca, este gluga de la echipamentul meu de alergat/bicla. Nu e palarie. Stiu, e teribila!

Dupa ce am facut cateva poze cu locul minunat si pentru ca tot mersesem pornite sa bem la destinatie macar un ceai sau o ciocolata calda, am inceput sa ne uitam in dreapta si stanga sa vedem unde putem sa gasim astfel de bunatati. Nicaieri. Terasa din cadrul complexului avea un lacat mare pus pe usa de la intrare. Noroc cu un paznic din zona care ne-a indrumat amabil spre restaurantul care se afla in partea cealalta a parcului. Dar hei, cui ii pasa de distante cand are bicicleta la indemana? Hop in sa si in vreo 3-4 minute eram acolo.

Nu m-as fi asteptat la cine stie ce de la cladirea care se inalta in fata ochilor. Eu, una, probabil nici nu as fi intrat, pentru ca nu imi parea a fi un restaurant. Plus ca aveam impresia ca e inchis :)
Dar! cand am intrat, mi-au placut foarte tare toate imaginile lipite de pereti. Coperti si sectiuni din reviste de benzi desenate - Batman, The Avengers, Hanna Montana, tapetau aproape toti peretii incaperii. Mi s-a parut chiar dragut.
Bine, au cateva bile albe de la mine si pentru faptul ca ne-au lasat, pe mine si pe Ana, sa ne parcam bicicletele inauntru - avand in vedere ca niciuna dintre noi nu avea antifurt si cum ne tzatzaia putin fundul sa le lasam afara nesupravegheate, gestul chelnerilor a fost mai mult decat amabil. La fel este de mentionat in cazul meu si supa de rosii. O grozavie! A mers perfect dupa pedalat si a fost foarte foarte gustoasa :D Cand mai trec pe acolo, sigur o sa ma mai opresc.


Nu as fi zis ca o sa fie multa lume care sa se indure sa iasa din casa in ziua asta. Chiar credeam ca vremea destul de mohorata o sa-i tina in fata televizorului sau pe la prieteni sau rude. Dar uite ca s-au gasit vreo cativa care cutreierau aleile parcului sau faceau miscare.

O zi frumoasa pana la urma :)
What`s next?

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

De ce am renuntat la serviciile medicale Sanador

Pe unde ne-au purtat picioarele - Gaesti

Buzau - Lopatari si retur