1 mai - tura 5 și încă vreo două lucruri interesante


Am ieșit din casă de 1 mai mai mult "cu o falcă-n ceriu și una-n pământu". Nu mi se înecase vreo corabie în mod deosebit, dar aveam o stare generală cam proastă, iar asta mă indispunea teribil. Îmi doream să fi fost în formă să pot să profit de ziua liberă în plus și să fac o frumusețe de traseu cine știe pe unde pe cărările patriei. Sau să alerg la TTR in Tineretului. Nu a fost să fie, iar la un moment dat mi-am zis "Atât! Afară cu mine!" Și am ieșit, cu bicicleta la subsuoară.

Nu a fost plimbare și nu a fost antrenament, ci a fost mai degrabă un mers cu bicicleta doar de dragul de a merge cu bicicleta.
Soare puternic, vânt prietenos și un București mult mai liber față de o zi obișnuită.
Traseul meu a fost destul de simplu și am căutat să stau la cât mai puține semafoare. Dacă se făcea roșu în față, o luam la dreapta pe intermitent. Am plecat astfel din Dristor spre mare pe Camil Ressu, Theodor Pallady, până în capăt la sensul giratoriu de la Anghel Saligny şi înapoi  pe Theodor Pallady, dreapta pe Nicolae Grigorescu, dreapta din nou pe Constantin Brâncuşi, Bulevard Basarabia şi iar pe Grigorescu, iar Constantin Brâncuşi, Baba Novac, apoi dreapta pe Mihai Bravu. Am trecut şi pe la arena naţională cât să fac vreo câteva rotocoale şi să-mi vânture pletele-n vânt şi m-am întors pe Mihai Bravu până la Piaţa Victoriei, Ion Mihalache, Mareşal Averescu, Mărăşti, Mareşal Constantin Prezan, Bulevardul Aviatorilor, Calea Victoriei, Regina Elisabeta şi stânga până pe Splai la Unirii. Am ocolit câteva semafoare pe Bibescu Voda, Dimitrie Cantemir, un drum sensibil prin Parcul Tineretului, apoi pe Bulevardul Şincai, Nerva Traian, Octavian Goga, Dudeşti şi iaca Dristor.



Am pedalat 40 de km în 2 ore, timp suficient să îmi pun ordine în gânduri și să-i las timp suficient creierului să se inunde de endorfine :)
Apoi m-am întors cuminte spre casă.

Două lucruri mari și late am sărbătorit astfel și am realizat asta abia spre seară:
  • 10 ani în câmpul muncii la actualul loc de muncă (m-am angajat aici pe 1 mai 2005, la primul meu job. Eram încă în facultate și am venit pe program parțial, de patru ore pe zi, cât să-mi ajungă timpul sa merg și la ore și sa-mi și câștig primii bani de buzunar)
  • de 1 mai 2015 l-am primit pe dl. Iepure de la Alex :*




Cuvintele sunt de prisos.

:D

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

De ce am renuntat la serviciile medicale Sanador

Pe unde ne-au purtat picioarele - Gaesti

Buzau - Lopatari si retur