Cozonac cu Nutella :D

Nu sunt eu mare bucatareasa, dar cand ma mai apuca si pe mine gatitul... apai multe lucruri interesante mai ies si din mainile mele.

Ii spusesem lui Alex acum ceva timp ca am gasit o chestie foarte misto pe facebook (da folosesc fb, destul de mult daca e sa fiu complet sincera, dar nu-l vad neaparat ca pe un site de socializare, ci mai degraba ca pe un portal cu stiri si chestii interesante pe care l-am croit in timp, dupa bunul meu plac. Un friend aici, un unfriend dincolo, un follow, un unfollow, un like pentru mai multe informatii sau un subscribe, din astea. Prin urmare toate cele pe care le citesc pe wall-ul facebookului au ajuns sa fie doar chestii care ma intereseaza de la oameni care imi plac. Dar am deviat deja suficient, sa revin..). Ziceam ca gasisem un link foarte tare pe FB despre o prajitura cu nutella.

Nutella!!

Da stiu, nu prea se pupa ciocolata la borcan cu un stil de viata sanatos si un corp atletic si musculos, dar la naiba. E ciocolata. Un viciu sa am si eu :)))

Bun! I-am aratat linkul si raspunsul a venit imediat si categoric - ACCEPT!
Si iata-ne sambata, alaturi de Laura si Adi, cum am reusit sa facem minunatia de prajitura.

Si uite cu ce ma laud!
Before & after

Frumusenia asta e extrem de usor de facut, iar daca-ti mai aduci aminte ceva franceza de prin liceu, atunci linkul asta s-ar putea sa-ti fie de folos. Daca nu, atunci vezi cantitatile din linkul de mai devreme si uita-te la filmuletul asta pus la dispozitie de oameni de treaba :)

Iar gustul?
Ei bine, putem spune ca n-a mai ramas nici picior de cozonac care sa live to tell the tale.
E si asta un semn.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

De ce am renuntat la serviciile medicale Sanador

Pe unde ne-au purtat picioarele - Gaesti

Buzau - Lopatari si retur