Mozaic

Am reusit intr-un sfarsit sa fotografiez si cateva din obiectele decorate cu mozaic pe care am reusit sa le pregatesc la unul din cursurile de arte plastice pe la care m-am tot dus. (Aici e foarte bine reprezentat motivul meu preferat - soarele.)
*
Primul obiect decorat cu mozaic a fost o farfurie de aproximativ 20 cm diametru, care troneaza fericita pe propriu-mi birou de acasa. Culorile puternice si ochii bulbucati de un albastru-ciel ai soarelui ma inveselesc in fiecare dimineata..Un alt obiect "util" a fost vasul pentru crengute de brad. Aici m-am jucat pur si simplu cu bucatelele intregi de mozaic, fara sa ma mai chinui sa le sparg si le-am lipit intr-un cvasi-model repetitiv, oarecum ordonat si foarte foarte colorat.
Abia astept sa vina Craciunul sa ii dau botezul folosintei. :)Un obiect pe care chiar il folosesc frecvent, este suportul pentru pahare fierbinti. Locul lui preferat este in bucatarie, langa aragaz. Datorita culorilor calde, se potriveste la fix cu mobila si faianta din incapere :)


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Pe unde ne-au purtat picioarele - Gaesti

Traseu Brasov - Sf. Gheorghe - Baile Tusnad

Buzau - Lopatari si retur