Handmade la Fundatia Calea Victoriei

Nu mai tin minte daca v-am povestit de minunatiile care mi-au iesit din maini la cursurile pe care le-am frecventat la Fundatia Calea Victoriei. Probabil ca nu, pentru ca nu ma vad nicaieri pe blogul asta laudandu-ma cat sunt de speciala (din punctul asta de vedere, chiar daca eu in sinea mea am un mic complex de God, e ok, trecem peste acest aspect).

Sa va introduc putin in subiect, spunandu-va ca aceasta Fundatie "propune ateliere si evenimente culturale tinerilor si adultilor interesati de domeniile umaniste. Atelierele se desfasoara intr-o atmosfera relaxata, non-conformista si interactiva, care face posibila invatarea cu placere - fara restrictii, examene sau catedra". Poti accesa siteul institutiei aici.

Am aflat de acest loc pe la sfarsitul anului trecut si de atunci am participat la cateva din cursurile pe care le sustin, cu preponderenta cele de arte plastice.
Astazi vreau sa va arat cateva poze de la cursul de modelat in lut.

*

Una din probe a fost sa facem un mar, sa-l taiem pe jumatate si fiecare jumatate sa fie "speciala".
Mai jos este prima mea jumatate, (fata si profil) cu un sambure in relief si altul adancit. Modelul in prezent este ne-ars; daca-l ud, se retransforma in lut.

fata de mar :)
profil

A doua jumatate am ales sa o personalizez prin simpla adaugare a unui mic detaliu antropomorf.



Am trecut apoi la reprezentarea unor obiecte din realitate. Mi-am ales o scoica. A iesit ceva dar nu este cea mai grozava boaba din pastaie.

Un alt obiect foarte foarte interesant a fost cana cu nas si ochi in soare. Un alt model ars sa-l pastrez pentru mult timp :)


cana din lut cu nas
Mi-a mai placut tare si suportul de lumanare cu soarele si luna. Imi place foarte mult soarele ca motiv (imi place vara, astfel incat se explica) si-l folosesc cu fiecare ocazie. (vezi in curand obiectele facute la cursul de mozaic din cadrul aceleiasi fundatii) 




Last but not least - portret de ciobanita.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

De ce am renuntat la serviciile medicale Sanador

Pe unde ne-au purtat picioarele - Gaesti

Buzau - Lopatari si retur