Memoriile unei cascate

După ce sâmbătă am reusit din nou performanța de a-mi da peste cap mult prea gingașa glezna dreapta, stand desculță, pe covorul din baie si in timp ce ma intindeam spre geam sa-l inchid, iata-ma acum, la 3 zile de la eveniment, cu soarele sus pe cer, cu vreo 13 grade în termometre si o ușoară scranteala suplimentara, cum balesc la o alergare sau macar o tura scurta cu bicicleta.

Câtă dependență creeaza mișcarea!
Nu am mai facut nimic de câteva zile bune și simt cum mai ca ma perpelesc stand locului, ca pestele pe uscat, in asteptarea unor zile mai bune.

O sa va povestesc in schimb de o minunată găselniță numai bună pentru ostoit de glezne de oameni cascati din fire - Ketospray. Este vorba de un spray cutanat antiinflamator care se utilizeaza pentru tratarea durerilor locale obtinute in urma traumatismelor din activitatilor sportive, tendinite, luxatii si alte asemenea. 
Foarte important este faptul ca inainte sa-l folosesti, chiar daca este un spray, trebuie sa vorbesti cu un medic sau un farmacist, pentru ca are cateva contraindicatii si poti si alergic la unele ingrediente.

Mi-am dat cate trei pufuri pe fiecare parte a gleznei, am masat bine, iar mâinile minunate ale lui Claudiu au făcut magia împachetarii gleznei in nelipsită fașă elastică.

Nu s-a umflat nimic si mai tine nițel in anumite poziții ale piciorului, in rest e totul brici.

Crosul de duminică e așadar încă în plan, iar deocamdată pot doar sa astept zilele alea mai bune. 😊

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

De ce am renuntat la serviciile medicale Sanador

Pe unde ne-au purtat picioarele - Gaesti

Buzau - Lopatari si retur