Creative writing la SuperBlog 2016

Din ciclul "ce-mai-pot-face-cu-timpul-meu-liber" care crede-mă când îți zic că nu-mi prisosește, chiar dacă așa pare, iaca am găsit un concurs de scriitură creativă și blog, activitate perfecta pentru lungile zile de toamna, când te poți retrage cu pătura pufoasă până pe sub nas, cana de ceai lângă și laptopul în brațete, la loc de cinste, ca un bun generator de căldură ce se găsește. Asta dacă ești un blogger care-și ia treaba în serios și se pune cu burta pe scris temeinic și cu precizie de ceasornic. Dacă ești ca d-aștia ca mine, care-și povestesc aventurile și memoriile clipelor mai mult sau mai puțin apuse și cu o viață bine încărcată de evenimente pe toate planurile.. well. E posibil ca înscrierea la concursul de scriitură să iti dea niscaiva bătăi de cap și posibil ceva mai puține ore de somn pe noapte. Nimic peste care să nu poți să treci cu fruntea sus și pieptul înainte, evident.
Imagine preluata de pe blendyouthproject.co.uk

Din ce am văzut, competiția pare o chestie serioasă, are un istoric bun în spate și numeroși participanți (peste 2.000 cu mai mult de 25.000 de articole!!!) în cele 12 ediții ale sale desfășurate de-a lungul vremii.
Înscrierile sunt deschise, prin urmare e la liber pentru doritori să se apuce de o nouă provocare, așa, ca la început de sezon.
Aici ai linkul de unde poți afla modalitatea de înscriere și de-amu declar sus și tare că iată-mă-s (aproape) înscrisă în SuperBlog2016, ediția de toamnă-iarnă.

Măi sa fie!
E ca în fașăn. :)

Comentarii

  1. Bun venit in SuperBlog, draga Hoinar pe doua roti! 🙂
    Iti multumim pentru inscriere, iar pe 1 octombrie te asteptam la start cu prima proba a competitiei.
    Mult succes si sa ne citim cu bine! O toamna creativa iti dorim!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mult succes in competitie! Abia astept sa iti citesc articolele si sa ne intalnim la Gala din decembrie! :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Atentie! Ma dau cu parerea:

Postări populare de pe acest blog

De ce am renuntat la serviciile medicale Sanador

Pe unde ne-au purtat picioarele - Gaesti

Buzau - Lopatari si retur