Prima alergare pe 2015

Am inceput anul 2015 pornita, cu un antrenament de alergare, nu de alta dar sportul acesta il cam inchisesem in dulap cu cheia si nu mai facusem o alergare, lunga sau scurta, tocmai din noaptea de Halloween (da, nu ti-am povestit despre ea. Am fost cu Ana si Mircea, costumati, sa alergam in parcul Carol :) iese bine de fiecare data, ti-oi povesti intr-o zi cu soare). 
Mi-am luat prin urmare inima in dinti si ghetele in rusac si pentru ca vremea de afara nu parea a fi foarte prietenoasa si nici starea mea de sanatate prea infloritoare (multumita racelii grozave de care am avut parte in jurul noptii de revelion), m-am hotarat sa merg sa alerg eu frumos pe banda la sala de sport pe care o frecventez (ah, e chiar tare! un loc fara fite si figuri, cladita doar pentru sport si pentru redarea increderii in fortele proprii. Iar angajatii sunt super prietenosi! Da stiu, o sa-ti zic si despre asta la un moment dat). 
PE banda.
Teribila inventie.
Prima experienta? Sa-ti zic!
M-am dus eu frumos, echipata, hidratata, cu prosopel si m-am asezat pe aparat. Sute de butoane, bord de avion, nu alta. Am gasit butoanele de care avem eu nevoie si m-am apucat sa alerg primii 3 km pe care mi-i propusesem. 
Nu o sa-ti povestesc despre timpul scos pe km sau alte detalii de acest gen. Timpul, surprinzator, este bun, exact de unde l-am lasat anul trecut, ceea ce e super.


In schimb vreau sa-ti zic despre senzatia pe care mi-o lasa alergarea pe banda. Dar ma gandesc ca nu sunt eu cea mai cu mot si sigur urechea interna are ceva de-a face cu asta.
Cand termin de alergat si opresc masinaria infernala si ma dau jos, o senzatie de ameteala teribila ma cuprinde.
Ma gandesc ca e ceva legat de cum percepe miscarea asta pe banda al meu creier, urechea interna si miscarea de alergare facuta. Oricum funny!
O sa mai fac.
Mi-am pus goal pe garmin - minim 5 alergari pentru luna ianuarie. Dar cred ca o sa-mi bat goal-ul la fund in prima saptamana :)))

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

De ce am renuntat la serviciile medicale Sanador

Pe unde ne-au purtat picioarele - Gaesti

Buzau - Lopatari si retur