De pe drumuri adunate..Brigada diverse

Cum o poza face cat 1000 de cuvinte, am strans ceva mai jos cateva "instantanee distractive" (Bro TM). Mai lipsesc imortalizarile mele in timp ce fac planking dar te asigur draga cititorule ca si postarea acelor momente minunate nu este departe.

Pana atunci in schimb, te las sa-ti delectezi privirea cu o mica parte din imaginile facute cu umilu-mi telefon prin drumurile de anul asta. Si cum degeaba iti arat poze daca nu-ti ofer si o poveste pentru ele, ai rogu-te rabdare sa citesti cele cateva vorbe scrise la fiecare in parte.

*

vedere de ansamblu - Adjud
In drum spre Calatorie intre Cer si Pamant, organizat la Targu Ocna. La intrarea in Adjud, pe la sfarsitul lunii mai - ne-a intampinat un frumos si puternic curcubeu, care probabil a fost vedeta locala a acelei zile. Numai eu cu Victor cred ca i-am facut vreo 300 de poze.
detaliu

*

Exista un "the funny one" in fiecare dintre noi. In cazul de mai jos, acesta nu s-a putut abtine sa nu faca pierduta o litera.
Nu a rezistat mult, semnul a fost schimbat la scurt timp dupa. Party poopers.

 *

In drum spre Comana, pe la jumatatea lunii mai. Drumul judetean era presarat cu copite multe si baltate, care se miscau dezinvolte pe asfalt.
"Si-are mersu leganatu, la la la la la" :)
Pitoresc.

*

In aceeasi zi, cateva ore mai tarziu in parcarea de la marginea parcului natural Comana. O bilebuba care ne-a dat tarcoale s-a incapatanat sa se bage in masina. La cald.


*

Un alt apus monoton in Bucuresti. Da stiu, suntem Micul Paris, avem o gramada de locuri frumoase de vizitat si de imortalizat. Ei bine, toate acestea au fost deja pozate. Nu si cerul dintr-o anumita seara din an, cu ceva nori negri ca si garnitura si vreo 2-3 raze dintr-un soare ce priveste gales inapoi. Nu ai cum sa NU ii faci poza. Eu si inca 3 milioane de oameni din orasul asta :|


*

Si un cer nu foarte instelat in Brasov, in seara de dinaintea primului concurs din Triada MTB.


Acelasi cer, aceleasi stele, din alt unghi :p

*
Tot in Brasov, o zi mai tarziu.
Te-am gasit, la mine stai la pozat.

Si multe poze i-am facut micutului.Look at him wave!

 Inca putin si o sa ajungi pe luna.

*

 Ma depaseste acest cer. Nu mai stiu pe unde l-am facut..Dar e urat. Il voi sterge.

*

Cine a spus ca Bucurestiul este poluat? Dovada impotriva acestei afirmatii este chiar buburuza care a poposit fericita la mine pe balcon intr-una din zilele frumoase ale acestei veri, pe hainele proaspat uscate.

*

De fiecare data cand te enervezi ca nu ai prins verdele de la semafor - relaxeaza-te si priveste un pic in jur. O sa incepi sa observi lucruri. Cum ar fi de pilda un portbagaj ingenios.

detaliu

 *

Culmea ambitiei.. sau a optimismului? Sa pedalezi cu piciorul rupt. Cam ca individul din imagine, surprins asta vara in intersectia urata de la Unirii. Nu a lasat un lucru atat de nesemnificativ ca un oscior lezat sa il opreasca.
Go planet!

*

Cum ar fi sa te trezesti cu o priveliste din asta in fiecare dimineata? Ma intreb daca dupa ani de zile in care sa vad in permanenta asta la geam m-as plictisi.
Nu, nu cred. (Austria, Tirol, Trins)

*
Oriunde te intorci poti gasi ceva frumos sau interesant sau macar dragut. Cum sunt de exemplu florile din spatele blocului unde stau Alin si Ramona. Un click pe telefon, un programel obscur de editare foto si tadaaa!
Un lucru mic, care iti poate face ziua mai frumoasa.

*
Si asfaltul iubeste.

*

2013 a fost anul bilebubei. De data asta, m-a urmarit una la serviciu, iar eu drept multumire, am tras-o in poza.

*

Cu alergatul seara in parc, vin si surprizele intunecate - bezna totala in Herastrau intr-una din seri. Fara luna si fara bec, da-i inainte si alearga in parc, daca vezi drumul :)
Morala? Ia-ti lanterna.


*
Din seria - Greetings earthlings!

*

Daca ai timp sa ii observi, o sa vezi ca si peretii scot limba.

*
Psst! Ai auzit ca viata e frumoasa?

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

De ce am renuntat la serviciile medicale Sanador

Pe unde ne-au purtat picioarele - Gaesti

Buzau - Lopatari si retur