Bike XCS Baba Novac - simplu ca 1,2,3

Asa si trebuie sa fie un service de biciclete. Simplu ca 1,2,3. Fara programare peste un anumit numar de zile, fara tipete, urlete, sau tarife usturatoare.
Trebuie sa recunosc ca si momentul anului in care m-am dus in service este unul propice - cei mai multi au renuntat la bicicleta odata cu venirea timpului racoros. Eu inca nu. Astfel, am beneficiat de servicii prompte si la preturi bune.

Am ajuns pe bicicleta acolo. Baietii au urcat-o direct pe "rampa" :) si dupa un diagnostic rapid soldat cu un raspuns de tipul "fa-i tot ce-i trebuie", au inceput sa mestereasca la ea.
Bubulina a capatat o curatare temeinica a lantului si a pinioanelor, schimbarea camasilor de cabluri, un reglaj, o presiune si a fost gata de drum in mai putin de 20 de minute.


Simplu.

P.S. pentru acei carcotasi dintre voi, tin mortis sa mentionez ca cei de la BikeXCS nu m-au platit sa le fac reclama. Nici macar nu stiu de faptul ca am scris despre ei. Pseudo-review-urile pe care le fac sunt bazate pe experienta proprie sau pe cea a celor din propriul anturaj. 

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Atentie! Ma dau cu parerea:

Postări populare de pe acest blog

De ce am renuntat la serviciile medicale Sanador

Pe unde ne-au purtat picioarele - Gaesti

Buzau - Lopatari si retur