prima evadare (1) - statistici

Pentru prima data de cand m-am apucat eu de biciclit (adica de prin 2010), prima evadare a anului 2012 s-a purtat pe uscat, pe cald si pe un frumos soare cu vant din prova. Aceasta este povestea unui concurs care a reusit sa sparga toate asteptarile, toate tiparele in materie de  logistica, standarde sau participanti. 
Am zis sa o iau incet, sa incep sa va povestesc prima evadare prin cateva statistici, pentru a va da seama de dimensiunea acestei miscari. Sa incepem cu inceputul. 


Statistici
Am avut:
  • un total de 2.389 inscrisi online si vreo 2.140 care si-au ridicat numarul de concurs. Doar vreo 1.959 au terminat in conditii optime, fiind inregistrati 25 de descalificati si 21 de abandonuri


  • un numar de 316 fete inscrise (din cate stiu este cel mai mare numar de fete participante la un concurs de ciclism) dintre care 239 au luat startul pe 13 mai.. restul nu l-au mai luat :P
  • concurenti inscrisi din 18 tari
  • nu-i pierd din vedere nici pe distribuitorii de biciclete, iata top 3 biciclete utilizate la acest concurs: Cube 14% din total, Merida 10%, Trek 8%. (Kellys-ul meu este pe un minunat loc 8)
  • timpul total de pedalat la prima evadare a atins o valoare de 7.350:22:31  (adica 306 zile incontinuu, daca ar fi stat o singura persoana sa pedaleze pentru toti participantii :)))
  • timpul mediu de pedalat pe cap de ciclist (fie el incepator sau avansat in ale biciclitului) a fost de 3:45:08 (nu-i rau deloc)
  • primul concurs de ciclism din Romania cu streaming live din punctele importante de pe traseu
  • peste 17 sponsori si peste 19 parteneri
  • primul (si singurul concurs) care a avut suportul echipei RVSU (Radioamatori Voluntari in Situatii de Urgenta, membrii ai Y03KSR) 
Cum m-am descurcat eu? Foarte bine as zice, iar la anul ma anunt cu un excelent!
- locul 19 la feminin open
- locul 628 la general (nu rade! pare mult, dar la 2000 si ceva de oameni e foarte bine!)
- timp total de pedalat - 3:13:27
- o viteza medie de aproximativ 18 km/h (lovely! )
- aproape 1.000 de km !inregistrati! de bicicletutza minunata. Are mai multi la activ :)

Si-am incalecat pe-o sa, si vom continua povestea :)

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Atentie! Ma dau cu parerea:

Postări populare de pe acest blog

Pe unde ne-au purtat picioarele - Gaesti

Traseu Brasov - Sf. Gheorghe - Baile Tusnad

Buzau - Lopatari si retur