5 zile - prima evadare

Astazi s-a dat startul la ridicarea pachetelor de concurs pentru Prima Evadare. Bineinteles, nu am ratat momentul liber (ca cine stie cand ne mai intalnim cu el) si m-am prezentat cuminte pentru revendicarea numarului in locul bine cunoscut din spatele Muzeului Taranului Roman, la Clubul care-i poarta numele.
Aici, zumzaiala mare :) Voluntari peste voluntari, concurenti, copii de concurenti, biciclete. Se simte in aer nerabdarea si dorinta ca zilele ramase sa treaca din ce in ce mai repede. M-am asezat frumos la unul dintre reprezentantii organizatorilor, care dupa cateva verificari, mi-a inmanat un numar minunat si m-a redirectionat catre ridicarea pachetului.


Am gasit printre bunatati numarul norocos de concurs, bride, un autocolant de la freerider, 1 reflectorizant merida (care mi s-a parut foarte tare), un lanyard (pentru necunoscatori - card/chei de gat-legau), un bidon SKODA de 500 ml (poate imi era dor, cu toate ca sunt extrem de bune daca esti unul dintre aceia care uita sa bea apa cat timp sunt la serviciu in fata calculatorului - existenta unui bidon al carui volum il stii te ajuta sa te mentii hidratat in zilele caniculare), un voucher de 25 lei de la sportraid pentru anumite produse (sa vedem ce gasim interesant, nu stii niciodata de ce ai nevoie), un gel (il vom consuma cu placere) si o sticla cu apa de la o companie cu un nume mai greu de pronuntat.

Acum.. pachetul de concurs fiind ridicat, nu-mi mai ramane decat sa numar nerabdatoare zilele 5..4..3..2..1
START!


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

De ce am renuntat la serviciile medicale Sanador

Pe unde ne-au purtat picioarele - Gaesti

Buzau - Lopatari si retur